Fieldmann FDUV 70105-0

0002685

8590669303854

Fieldmann

Novinka

Akumulátorová vrtačka Fieldmann FDUV 70105-0 • funkce příklepu • 0–360 / 0–1 300 ot./min. • 10mm bezklíčové sklíčidlo • kroutící moment 35 Nm • regulace otáček • pracovní LED světlo • hmotnost 1,1 kg • součást programu Celý popis

Není skladem

999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Pokud čas od času potřebujete něco přišroubovat či přivrtat, a právě se poohlížíte po spolehlivém přístroji, který je jako stvořený pro opravy a kutilské práce v domácnosti, na chatě i v dílně, aku vrtačka s funkcí příklepu Fieldmann FDUV 70105-0 je zaručeně tou správnou volbou. Již na první pohled se zamilujete do líbivého provedení s protiskluzovou ergonomickou rukojetí a robustní konstrukcí, díky čemuž skvěle padne do ruky pravákům i levákům. Zařízení disponuje průměrem upínače až 10 mm a je vybaveno množstvím vychytávek, mezi něž patří rychloupínací sklíčidlo či silný motor, který vás příjemně překvapí až 1 300 otáčkami za minutu. Pro pohodlnou práci v temnějších koutech je pak k dispozici integrované LED osvětlení pracovní plochy.

Snadno si poradí s rozličnými materiály

Vrtačka je vhodná pro vrtání do různých materiálů včetně oceli a dřeva s maximálním průměrem vrtání až 10 mm, o což se postará kvalitní dvourychlostní převodovka. Zařízení je dodáváno bez nabíječky a baterie, které je potřeba zakoupit zvlášť.

Klíčové vlastnosti:

  • Kompaktní aku příklepová vrtačka
  • Robustní ergonomická konstrukce pro různorodé použití
  • Maximální počet 1 350 otáček za minutu
  • Spolehlivé 10mm bezklíčové sklíčidlo se systémem Quick Stop
  • Integrované pracovní LED osvětlení
  • Průměr vrtáku 1–10 mm
  • Kompatibilní s akumulátory 2 Ah / 4 Ah (součástí programu FAST POWER 20 V)
  • V balení bez baterie a nabíječky
Kompaktní akumulátorová vrtačka s funkcí příklepu, ergonomickou konstrukcí, vestavěným pracovním LED světlem a 1 350 otáčkami za minutu s možností vrtání do rozličných materiálů.

Ergonomie a bezpečnost na prvním místě

Při navrhování této vrtačky byly využity bohaté zkušenosti firmy Fieldmann s výrobou nářadí, z čehož vyplývá velký důraz na komfort a bezpečí uživatele. Robustní konstrukce pak poslouží pro různorodé použití, jako je montáž nábytku či vrtání v náročnějším prostředí

Fieldmann FDUV 70105-0

Součást ekosystému nářadí Fieldmann

K pohánění vaší vrtačky budete moci využít systém baterií Li-ion 20 V (2 Ah / 4 Ah), které jsou kompatibilní se všemi výrobky společnosti Fieldmann, zařazenými do řady FAST POWER 20V. Nebudete tak muset kupovat akumulátory pro každé zařízení zvlášť a naopak je budete moci mezi jednotlivým nářadím snadno přenášet. Pokročilá řídící jednotka se navíc postará o efektivní využití celé kapacity Li-ion baterií pro dosažení vysokého kroutícího momentu až 35 Nm.

Fieldmann FDUV 70105-0

Technické parametry

Typ
Typ nářadíakumulátorová vrtačka
Akumulátor
 Akumulátorový program
FIELDMAN fast power 20 V
Typ akumulátoruLi-Ion
Počet akumulátorů0
Otáčky
Počet rychlostních stupňů2
Ostatní funkce
 Max. průměr sklíčidla
10 mm
Obsah balení
Přenosné baleníNe
Další parametry
Záruka24 měsíců
OsvětleníAno
 Regulace otáček
Ano
 Příklep
Ne
 Rychlonabíjení
Ano
 Max. krouticí moment
35 Nm
Možnost využitíhobby
 Typ elektromotoru
uhlíkový
ZnačkyFieldmann
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku1.1 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku21.8 cm
Výška výrobku8.0 cm
Hloubka výrobku21.9 cm
Hmotnost výrobku1.2 kg
Dokumentace k tomuto produktu
50004547-im-czStáhnout / (679.43 kB)

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Fieldmann FDUV 70105-0

Vložit recenzi

Fieldmann FDUV 70105-0