Sencor SCM 4233BL

0000091457

8590669267514

SENCOR

Novinka

Moderní design a velký objem není to jediné, co oceníte. Praktická je i funkce chlazení a ohřevu, stejně jako vysunovací ergonomická rukojeť a velká kolečka pro snadnou přepravu. Celý popis

Není skladem

2 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Moderní termoelektrická autochladnička se vám bude hodit pro celou řadu příležitostí: na dovolenou do kempu, na piknik do parku, na výlet k rybníku, na návštěvu nebo na celodenní rybaření. Všude tam se vám bude hodit velký vnitřní objem, režim chlazení a ohřívání, snadná přeprava z místa na místo díky vysunovací ergonomické rukojeti a velkým kolečkům, důmyslný zavírací systém zajišťující, že víko jde otevřít pouze, pokud je sklopená hlavní rukojeť a pokud je víko otevřené, speciální plastový blok na horní části víka znemožňuje, aby víko spadlo a například nepříjemně zranilo ruce apod. Jistě budete rádi i za úsporný Eco režim, díky kterému autochladnička potřebuje na svůj provoz opravdu jen minimum elektřiny.

Jsem autochladnička s velkým objemem 33 l

Ať už se chystáte na večírek, několikadenní rybaření, pod stan či na piknik, nebojím se nazvat, že jsem ideální parťačkou! Na termoelektrickou autochladničku mám skvělý objem 33 l a můžete do mě pohodlně uložit devět PET lahví o objemu 1,5 l nebo pět o objemu 2 l a stále pohodlně zavřete poklop! Pánové jistě uvítají v parném dni vychlazené pivko a milovníci jídla mohou převážet mnoho potravin.
Jsem autochladnička s velkým objemem 33 l
Chladím i ohřívám

Chladím i ohřívám

Výkonným kompresorem umožňuji chlazení až 16 °C pod okolní teplotu a ohřívání do rozmezí 50-60 °C. Účinnou a kvalitní izolací ochraňuji studený/teplý vzduch, aby neucházel prostřednictvím stěn. Oba dva režimy indikuji LED osvětlením, abyste vždy věděli, jestli chladím nebo ohřívám. Bez většího úsilí si můžete dopřát super osvěžení v letních dnech nebo udržet teplé pokrmy na plánovaný celodenní piknik.

Umožňuji snadnou a praktickou přepravu

Jelikož mám perfektní objem, nejsem žádné tintítko. Proto mi pomáhají 3 užiteční pomocníci pro snadnou manipulaci a přenášení. K přepravě po trávníku, chodníku a jiných plochách mi pomáhají dvě kolečka, která jsou dostatečně velká, aby mě unesla, i když jsem plná dobrot a drinků. Ke kolečkům je připojená i rukojeť, která je ergonomicky tvarovaná a pohodlně padne do ruky. Navíc, rukojeť je vysunovací, má skvělou délku a dokážu se tak přizpůsobit komukoliv, aniž by se ke mně musel někdo ohýbat. Obstarávám tak maximálně komfortní přepravu. Mojí poslední a nepostradatelnou součástí je velká pevná rukojeť, která je určena pro snadné přenášení nebo přesunutí, když mě není potřeba převážet.
Umožňuji snadnou a praktickou přepravu
S Eco režimem zajišťuji nízkou spotřebu elektřiny

S Eco režimem zajišťuji nízkou spotřebu elektřiny

Energetickou třídou A++ čerpám minimum elektřiny na svůj provoz s příkonem jen 60 W. Můžete mě naplno využívat v autě nebo kdekoliv, kde je k dispozici zásuvka. Stačí jednoduše přizpůsobit kabel autozapalovači 12 V nebo síťové zdířce 230 V.

Chytrý zavírací systém!

Myslím na vaše bezpečí! Pokud je víko otevřené, plastovým blokem znemožňuji, aby spadlo a poranilo ruce. Bráním samovolnému otevření! K zpřístupnění víka dojde až za předpokladu, že je sklopena hlavní rukojeť.
Chytrý zavírací systém!


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

SENCOR autochladnička SCM 2224BL-EUE3