FZR 5110 B Benzínová sekačka 51 cm

0000065200

8590669158287

Fieldmann

Novinka

Sekačka FZR 5110 B disponuje motorem o výkonu 140 cm3, vlastním pojezdem a záběrem sečení 510 mm, které předurčují tuto sekačku pro práci na větších travnatých plochách. Celý popis

Není skladem

8 945 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Vše o produktu

Motor o výkonu 140 cm3, vlastní pojezd a záběr sečení 510 mm předurčují tuto sekačku pro práci na větších travnatých plochách. Ocelové šasi je dále vybaveno systémem 4 v 1, který umožňuje volit, jak naložit s posečenou trávou (sběr, mulčování, boční a zadní odhoz).

Madlo této sekačky lze zcela sklopit a minimalizovat tak nároky na skladování. Zvolit můžete také jednu ze dvou nastavitelných výšek madla. Horní díl madla je potažen pěnovým potahem, který tlumí vibrace. Výška sečení se nastavuje centrálně v 6 úrovních, dělený koš s ukazatelem zaplnění má objem 75 l. 

Všechna kola sekačky jsou uložena na kuličkových ložiscích. V přední části je sekačka vybavena hliníkovým madlem, pro snazší manipulaci při čištění.  Doporučená plocha sečení představuje 1 800 m2.

Technické parametry

MotorBENZÍNOVÝ
Objem motoru140 cm3
Výkon motoru2,7 kW
PojezdANO
Záběr sečení510 mm
Centrální nastavení sečeníANO
Poč. pozic nastavení výšky6
Výška sečení25/75 mm
MulčováníANO
Objem sběrného koše75 l
Indikátor zaplnění košeANO
Systém 4v1ANO
Provedení šasiOCEL
Výškově nastavitelné madloANO
Manipulační madloANO
Doporučená pracovní plocha1 800 m2
Hmotnost34 kg

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

FZR 5110 B Benzínová sekačka 51 cm

Vložit recenzi

FZR 5110 B Benzínová sekačka 51 cm