-4 %Ušetříte
300 Kč

Fieldmann FZR 4614-144B

0000096470

8590669306688

Fieldmann

Novinka

Benzínová rotační sekačka s pojezdem
Systém sečení 4 v 1
OHV RATO SV 145-S, 2.5 kW
Šasi sekačky: Ocel
Záběr sečení: 46 cm
Systém sečení 4 v 1 – sběr, zadní a boční odhoz, mulčování
Centrální nastavení výšky sečení - 8 pozic
Výška sečení: 30-80 mm
Sběrný koš: 60 l
Polohovatelné madlo
Kola uložená na kuličkových ložiscích
Váha: 33 kg Celý popis

Není skladem

7 199 Kč

7 499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

S touto sekačkou budete mít zahradu vždy skvěle upravenou.

Tato benzínová rotační sekačka s pojezdem má 46 cm záběr sečení a 30-80 mm výšku sečení. Můžete si nastavit 8 pozic výšky sečení. Sekačka má ocelové šasi a sklopné madlo pro snadné skladování. Disponuje systémem sečení 4 v 1 - sběr, zadní a boční odhoz, mulčování. Benzínová rotační sekačka s pojezdem Systém sečení 4 v 1 OHV RATO SV 145-S, 2.5 kW

Klíčové vlastnosti

  • Šasi sekačky: Ocel
  • Záběr sečení: 46 cm
  • Systém sečení 4 v 1 – sběr, zadní a boční odhoz, mulčování
  • Centrální nastavení výšky sečení - 8 pozic
  • Výška sečení: 30-80 mm
  • Sběrný koš: 60 l
  • Polohovatelné madlo
  • Kola uložená na kuličkových ložiscích
  • Váha: 33 kg

Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat.

Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně. Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku.

FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.


Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Fieldmann FZR 4614-144B

Vložit recenzi

Fieldmann FZR 4614-144B