Sencor SPV 2920

0000065415

8590669205493

SENCOR

Novinka

Přenosný DVD přehrávač Sencor SPV 2920 s otočnou obrazovkou, úhlopříčka 23 cm, podporuje CD-R/RW i DVD±R/RW, přehrávání z USB, podpora souborů s titulky, stereo reproduktory Antishock ochrana proti otřesům, výdrž baterie až 2 hodiny, výstup A/V, konktor pro sluchátka. Celý popis

Není skladem

1 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Elegantní, praktický a navíc i přenosný DVD přehrávač s otočnou obrazovkou, s kterým si jednoduše ukrátíte dlouhou chvíli na cestách, v čekárnách nebo třeba na propršené dovolené – možností, kde lze přehrávač využít je opravdu široké množství.

Přehrávač je vybaven otočnou obrazovkou se 9“ TFT LCD displejem s LED podsvícením se skvělým rozlišením 800 x 480 px. Kromě skvělého rozlišení je u tohoto přehrávače automatickou vlastností také skvělý čistý zvuk ze zabudovaného stereo reproduktoru.

SPV 2920

Protože je přehrávač přenosný je vybavený ochranou při otřesech tzv. AntiShock memory a vestavnou Li-Ion baterií s kapacitou 1 000 mAh a s maximální dobou přehrávání až na 2 hodiny.

Samozřejmostí tohoto přehrávače je přehrávání oblíbených a rozšířených DVD-R/RW disků nebo hudebních disků CD, CD-R a CD-RW.

Technické specifikace: USB vstup až do 32 GB, audio/video výstup 3,5 mm jack, výstup na sluchátka, vestavěné stereo reproduktory, Dolby Digital, vícejazyčné menu, rodičovský zámek. Rozměry 216 x 40 x 170 mm. Hmotnost 762 g.

Technické parametry

Úhlopříčka23 cm
Úhlopříčka v palcích9 "
Počet obrazovek1
TV tuner (DVB-T)Ne
Maximální doba přehrávání2 hod.
USB vstupano
Slot pro paměťovou kartune
Sluchátkový výstup1
Výstup AVano
Držák do autane
Adaptér do autaano
Barvačerná
Šířka216 mm
Výška40 mm
Hloubka170 mm
Hmotnost0.76 kg


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Hyundai PDP 911