LG GBB72SWDFN

0000087770

8806098342761

LG

Novinka

• Hrubý objem 419 litrů
• Čistý objem (chladničky/mrazničky) 384 (277 / 107) litrů
• Displej Externí LED
• Energetická třída D
• Mrazící výkon 14 kg/den
• Akumulační doba 19 hod.
• Počet teplotních senzorů 4
• Klimatická třída SN-T
• Hlučnost 36 dB Celý popis

Není skladem

17 490 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Tato chladnička s mrazničkou vás nadchne novými technologiemi, dostatkem prostoru a minimalistickým designem. Technologie NatureFRESH uchová ovoce a zeleninu krásně čerstvé, lahodné a křupavé. Technologie LINEARCooling zajistí čerstvost díky lineárnímu invertorovému kompresoru, který spolehlivě udržuje stálou teplotu. Technologie DoorCooling+ se postará o rovnoměrné a rychlé zchlazení. Technologie SmartThinQ vám pomocí chytrého telefonu s nainstalovanou aplikací umožní na dálku nastavit vhodnou teplotu aj. Určitě oceníte i dokonale členěný úložný prostor, například v podobě sklopné police pro vysoké a objemné nádoby, držák na víno pro pět láhví, zásuvku FRESHBalancer s možností nastavit nejvhodnější teplotu pro uložení ovoce a zeleniny a zásuvku FRESHConverter pro uložení masa a ryb.

Technologie NatureFRESH

Technologie NatureFresh zachová ovoce a zeleninu krásně čerstvé, lahodné, křupavé a voňavé. Vyndáte je přesně v takovém stavu, jako jste je do lednice dávali. Užijte si chuť a vůni dokonalé čerstvosti.
Technologie NatureFRESH

Technologie LinearCooling

Technologie LinearCooling zajistí maximální čerstvost pro všechny vaše potraviny. O vše se postará spolehlivý lineární invertorový kompresor, který udržuje stálou teplotu uvnitř chladničky. Právě díky tomu zůstanou všechny uložené potraviny výrazně déle čerstvé.
Technologie LinearCooling

Technologie DoorCooling+

Technologie DoorCooling+ se postará o rovnoměrnější a až o 32 % rychlejší zchlazení vložených potravin. V přední části chladničky jsou integrované speciální průduchy, které udržují rovnoměrnou teplotu. A právě to je klíč k dokonale čerstvým potravinám.
Technologie DoorCooling+

Zásuvka FreshBalancer a zásuvka FreshConverter

Zásuvka FreshBalancer vám umožní nastavit nejvhodnější režim. Nastavitelná ventilace efektivně optimalizuje vlhkost zeleniny a ovoce. Zásuvka díky tomu udrží potřebnou míru vlhkosti. Zásuvka FreshConverter je ideální pro uložení ryb, masa, nebo zeleniny. Udrží optimální teplotu a tím nabídne ty nejvhodnější podmínky.
Zásuvka FreshBalancer a zásuvka FreshConverter

Invertorový lineární kompresor

Invertorový lineární kompresor garantuje nízkou hladinu hluku oproti ostatním standardním kompresorům, je tišší až o 25 %. Další výhodou je delší životnost, větší odolnost a až o 32 % větší úspora elektrické energie.
Invertorový lineární kompresor

Dokonale členěný vnitřní úložný prostor

Určitě oceníte praktickou sklopnou polici a držák na víno pro pět láhví. Tyto a další vnitřní police vám znatelně zjednoduší ukládání, uspořádání a celkový přehled o všech potravinách. Každá položka bude mít své místo a hned po otevření dveří budete vědět, kam sáhnout. Bez problému uložíte i vysoké a objemné nádoby.
Dokonale členěný vnitřní úložný prostor

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

LG GBB72SWDFN

Vložit recenzi

LG GBB72SWDFN