+ 3 roky navíc Philco

PHILCO PCD 3241 FNF

0000101089

8590669302253

Philco

Novinka

Kombinovaná chladnička s mrazákem dole PHILCO PCD 3241 FNF, výška 186 cm, Double No Frost, objem chladničky/mrazničky 229/101 l, energetická třída F, hlučnost 41 dB, LED osvětlení, Rozměry (VxŠxH): 186 x 59,5 x 65 cm, barva bílá
Celý popis

Není skladem

12 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

  • Kombinovaná chladnička PCD3241FNF je přístroj s technologií Double NoFrost, která se výrazně mění kvalitu uchovávání čerstvých potravin, protože na rozdíl od NoFrost technologie nevysušuje potraviny. Double NoFrost jsou dva nezávislé okruhy, dva nezávislé ventilátory.
  • Díky FrostProtection bude mraznička této kombinace spolehlivě fungovat až do -15°C okolní teploty.
  • Přihrádky FreshStore a Meat&Fish umožňují správné skladování ovoce a zeleniny, masa a ryb, které díky vlastnostem těchto přihrádek zůstanou déle čerstvé.
  • Uhlíkový filtr MaxiFresh umožňuje uchovávat potraviny v prostředí bez zápachu a bakterií, spolu s antibakteriálním madlem a těsněním přispívají ke zvýšení hygieny skladování potravin
  • Nulový náběh dveří umožňuje, že dveře při otevření v úhlu 90° nenabíhají, můžete tak chladničku postavit co nejblíže ke stěně. I při takto otevřených dveřích pohodlně vysunete zásuvky v chladničce i mrazničce.
  • Displej uvnitř chladničky umožňuje komfortní ovládání, nastavení úsporného EcoRežimu, který snižuje spotřebu elektrické energie, či ovládání teploty.

Specifikace

  • DoubleNoFrost
  • Vnitřní displej
  • LED osvětlení
  • Zásuvka na zeleninu s regulací vlhkosti
  • Antibakteriální těsnění a madlo
  • Technické vlastnosti
  • Energetická třída F
  • Roční spotřeba energie 313 kWh/rok
  • Objem chladničky/mrazničky 229 l/101 l
  • Klimatická třída T
  • Hlučnost 41 dB

Rozměry

Výška : 186 cm
Šířka : 59,5 cm
Hloubka : 65 cm
Barevné provedení: Bílá

Technické parametry

Energetická třídaF
Možnost umístěníVOLNĚ STOJÍCÍ
Umístění mrazící částiMRAZÁK DOLE
Počet dveří2
Celkový objem330 l
Emisní třída hlukuC
Objem chladničky229 l
Objem mrazáku101 l
Roční spotřeba energie313 kWh
Kompresory1
Počet polic lednice3
Materiál policeSKLENĚNÉ
Antibakteriální úpravaAno
Počet přihrádek mrazničky3
RETRONe
No frostAno
SMARTNe
VentilátorAno
Mrazící výkon4 kg/den
Akumulační doba14 h
Ukazatel teplotyLED DISPLEJ
Domácí barNe
Zásobník na voduNe
Výrobník leduNe
Super chlazeníNe
Biofresh (Nulová) zónaAno
Super mrazeníAno
Zaměnitelné otevíráníAno
Klimatická třídaT
Výška186 cm
Šířka59,5 cm
Hloubka65 cm
BarvaBÍLÁ
Prodloužená záruka+ 3 roky navíc Philco

Vysoká kvalita a ohleduplnost k přírodě


Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů. Výrobky Philco vynikají nejen vysokou kvalitou a vstřícností k uživateli, ale zároveň i šetrným přístupem k životnému prostředí. Továrny, kde dnes výrobky značky Philco vznikají, splňují nejen ty nejpřísnější normy na kvalitu a zpracování, ale i na  ochranu životního prostředí. Výrobce je o kvalitě svých produktů přesvědčen natolik, že na většinu svých výrobků poskytuje pětiletou záruku. Filosofie tvůrců značky Philco by se dala tlumočit asi takto: "Životní prostředí sice nedokážeme změnit ze dne na den, ale k jeho lepšímu stavu můžeme přispět postupně, třeba i drobnými činy". Jedním z příkladů tohoto moderního a osvíceného trendu je nová řada vysoce úsporných praček PHILCO CROWN představující mimořádnou kvalitu péče o vaše prádlo.


Stručná historie značky Philco


Byl to rok 1892, který položil základy jedné z nejoblíbenějších značek Ameriky, značce Philco. Zrozena ve Philadelphii na konci 19. stolení, brzy se rozšířila po celé zemi a stala se součástí mnoha domácností. Zprvu jako největší světový výrobce radiopřijímačů, následně jako přední značka chladniček, mrazáků, praček a později i ostatních domácích spotřebičů.


Historická data: v roce 1892 byla ve Philadelphii založena společnost Helios Electric, jejímž prvním výrobkem se stala akumulátorová baterie. V roce 1906 pak společnost přijímá název Philco. V roce 1939 je vyrobena první chladnička Philco s použitím pěny v izolaci nebo například v roce 1957 je představena úsporná kombinace pračky se sušičkou. V roce 1977 se Philco stává součástí společnosti White Consolidated Industries, která je v roce 1986 odkoupena společností AB Electrolux, Švédsko.


Oficiální distribuce pro ČR


Obchod dpkk.cz je autorizovaným prodejcem spotřebičů značky Philco pro Českou republiku. Obdržíte tak vždy výrobek určený pro český trh a máte garantován 100% servis přímo od výrobce díky široké servisní síti v ČR.



Philco-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

BEKO RCNA366K40WN