ETA Ventum 1569 90000

0000081983

8590393289370

Eta

Novinka

Čistička vzduchu ETA Ventum 1569 90000 o příkonu: 50 W, čištěný prostor (m2): 30, dálkové ovládání: NE, hlučnost (dB): 62, ionizace: ANO, typ filtru: HEPA a uhlíkový filtr; plastový filtr, indikátor stavu filtru: ANO, s ventilátorem, časovač: ANO. Celý popis

Není skladem

4 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

je vhodná pro domácnosti se zvýšeným znečištěním ovzduší, alergiky a pro domácnosti s domácími mazlíčky. Díky vynikající úrovni filtrace (až 99,97% účinnost) odstraní z domácího ovzduší malé částice prachu a pylů, zachytí nežádoucí pachy a zvířecí chlupy, ničí bakterie a různé druhy virů.

O kvalitu filtrace se postará vysoce účinný HEPA filtr 4v1 – kombinuje v sobě HEPA FILTR uhlíkový filtr, filtr ze skleněných vláken a nylonový pre-filtr. Signalizace výměny filtru vás upozorní, až bude potřeba filtr vyměnit. V případě, že se vám stane, že špatně založíte filtr či kryt, bezpečnostní pojistka nedovolí přístroj spustit.

Čidlo znečištění automaticky kontroluje čistotu vzduchu podle toho přizpůsobuje rychlost čištění. Světelná signalizace vás bude informovat o úrovni znečištění ovzduší a o provozu čističky. Pokud budete chtít ovzduší ve vaší domácnosti dovést k dokonalosti, lze využít funkce sterilizace a dezinfekce vzduchu pomocí UV technologie s funkcí fotokatalýzy. Ionizace zase zajistí produkci záporných iontů a aktivního kyslíku.

Čistička je uzpůsobena pro pokrytí 25 – 30 m2 podlahové plochy se standardní výškou stropu. Na výběr máte ze 3 rychlostí chodu ventilátoru, nebo režimu AUTO. Ventilátor disponuje vysoce účinným a tichým chodem. Hlučnost je 39 – 62 dB(A), takže vás její provoz nebude rušit. Lze také nastavit časovač na 2,4 až 8 hodin provozu. Pokud budete mít čističku ETA Ventum umístěnou v pokoji kde spíte, a nechcete být rušeni světelnou signalizací, lze aktivovat spánkový režim.

eta

Technické parametry

Doporučený prostor30 m2
Vzduchový výkon220 m3/h
Příkon50 W
Počet rychlostí3
Časovačano
Displejne
Dálkové ovládáníne
Funkce ionizaceano
Typ filtruHEPA + uhlíkový
Maximální hlučnost62 dB
Šířka18 cm
Výška62.9 cm
Hloubka23.2 cm
Hmotnost4.2 kg
Barvabílá
Smartne
BarvaBílá
Příkon50 W
Prodloužená záruka3 roky ETA

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Ventum 1569 90000

Vložit recenzi

ETA Ventum 1569 90000