SENCOR SHA 8400WH

0000093460

8590669302017

SENCOR

Novinka

Čistička vzduchu SENCOR SHA 8400WH, 3 stupňová filtrace, UV-C záření, 3 rychlosti čištění, doporučená plocha místnosti 20–40 m2, příkon 55 W
Celý popis

Není skladem

2 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Jsem čistička vzduchu SHA 8400WH od Sencoru

Dopřejte si zdravější dýchání. Jsem Sencor čistička vzduchu SHA 8400WH a mým důležitým úkolem je vyčistit vzduch od škodlivých látek, které se v klasické domácnosti vyskytují více než venku. Během jedné hodiny efektivně přefiltruji až 178 m3 vzduchu od pylu, prachu, roztočů, pachů i bakterií. S vysokou účinností dokážu pokrýt prostor o velikosti 40 m2, což už je slušný výkon.

sha-8400-2.jpg

K čištění vzduchu používám vysoce účinný 8stupňový filtrační systém

Svůj chod obstarávám skrze kvalitní 4stupňový filtrační systém. Skládá se z několika účinných filtrů, díky kterým pocítíte lehčí, voňavější a o poznání lépe dýchatelnější vzduch už po prvním použití. Jsem ideální kandidátkou pro uživatele s alergiemi, do bytu ve městě, ale i pro všechny, co chtějí dýchat zdravější vzduch. Navíc, filtrační jednotku lze jednoduše rozebrat a očistit k opětovnému použití.

sha-8400-3.jpg

A z čeho se filtrační systém skládá?

  • Vstupní filtr
  • HEPA filtr
  • Uhlíkový filtr
  • UV-C lampa

Vstupní filtr

Je takzvaný ochranný filtr, kterým udržuji hlavní HEPA filtr H13 v kondici a zajišťuji mu dlouhou životnost.

HEPA filtr

HEPA filtr byl vyvinut pro zachycení mikročástic prachu, alergenů, pylu a roztočů s tou nejvyšší účinností.

Uhlíkový filtr

Budete mít provoněnou domácnost bez jakéhokoliv zápachu. S uhlíkovým filtrem efektivně eliminuji molekuly tvořící zápach a toxiny.

UV-C lampa

Speciálním UV-C záření dezinfikuji vzduch o vlnové délce 254 nm. Toto záření je používáno ve zdravotnictví a zničí 99,92 % mikroorganismů, jako jsou bakterie, viry a plísně.

sha-8400-4.jpg

S přehledným ovládacím panelem si budete rozumět

Ovládací panel je přehledný a snadno nastavitelný. Můžete na něm navolit 3 rychlosti čištění a časový spínač na 2, 4, nebo 8 hodin. Volbu rychlosti čištění oceníte v běžném provozu domácnosti, ale také v akutních případech, jako je hlavní pylová sezóna nebo návštěva chlupatého mazlíčka.

Můj chod je energeticky nenáročný, a především tichý

Zajišťuji úsporný a tichý chod. Příkon nepřesáhne 55 W a s nízkou hodnotou hluku 30 dB(A) zprostředkuji čistý vzduch i během spánku, kdy regenerujete a nabíráte síly pro další den.

Technické parametry

Vhodné pro místnosti do40 m2
Vzduchový výkon178 m3
Antibakteriální ochranaNe
ČasovačAno
DisplejNe
Příkon55 W
Výška40,9 cm
Šířka32,4 cm
Hloubka16,2 cm
BarvaBÍLÁ


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Čistička vzduchu Ionic-CARE Triton X6