Sencor SEG 710BP

0000075025

8590669114825

SENCOR

Novinka

Vařič vajec 380W, pro 7 vajec, 3 stupně vaření, vestavěný elektronický časovač se zvukovou signalizací, plně automatický provoz, ochrana proti přehřátí. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

449 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Vařič vajíček Sencor SEG 710BP je praktický spotřebič pro všechny, kdo často snídají vajíčka, připravují pohoštění pro návštěvy nebo jen prostě rádi jí pokrmy s touto chutnou surovinou. Snadno si najednou uvaříte až 7 vajíček, přičemž si můžete zvolit 3 stupně intenzity - na měkko (vynikající k snídani), středně vařené (vhodné k rybám) nebo natvrdo, které se dávají například do salátů.

Díky plně automatickému provozu je příprava snadná a nevyžaduje vaši účast. Součástí je vestavěný elektronický časovač se zvukovou signalizací, který vám dá vědět, když je vše hotové. Po uvaření vajíčka jednoduše naservírujete díky vyjímatelnému zásobníku, vařič se po odejmutí víka snadno čistí a z bezpečnostních prvků je přítomna ochrana proti přehřátí. 


Klíčové vlastnosti:

  • Kapacita až 7 vajec
  • Tři stupně vaření (naměkko, středně, natvrdo)
  • Vyjímatelný zásobník na vejce pro snadné servírování vajec
     

Parametry a specifikace:

  • Jednoduché čistění přístroje díky ergonomickému designu s odnímatelným zásobníkem
  • Vestavěný elektronický časovač se zvukovou signalizací
  • Plně automatický provoz
  • Ochrana proti přehřátí
  • Spínač se světelnou indikací
  • Oddělitelné víko- pro snadné čištění
  • Odměrka s vestavěným hrotem

Technické parametry

Kapacita až 7 vajec
Napětí a frekvence:220–240V~50
Příkon: 320–380 W
Hmotnost: 575g
Produkt roku2018


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

DOMO DO42707PP