ETA 2150 90000 Crustum II

0000094163

8590393260485

Eta

Novinka

Plně automatická pekárna chleba s dvanácti přednastavenými programy, včetně programu domácí jogurt a džem, s funkcí odloženého startu a automatického udržování teploty. Celý popis

Není skladem

2 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Pokud milujete vůni čerstvě upečeného chleba, není nic jednoduššího, než si ho pravidelně dopřát. Plně automatická pekárna má dvanáct přednastavených programů, včetně programu pro výrobu domácího jogurtu a džemu. Programy se postarají o hnětení, míchání, kynutí, pečení, i následné přihřívání. Můžete si nastavit velikost chleba, nebo propečení kůrky. Přes skleněné víko snadno zkontrolujete průběh pečení. Přehledný displej vás vždy bude informovat o tom, v jaké fázi přípravy se zrovna nacházíte. Pekárna má funkci odloženého startu až o patnáct hodin, funkci automatického udržování teploty až na šedesát minut a v případě výpadku proudu si nastavení v paměti udrží až deset minut. Další předností je pečicí forma s antiadhezní povrchovou úpravu pro snadnou údržbu.

Příprava těsta

Pekárna sama hněte a míchá těsto dokud nevznikne ta správná konzistence. Jakmile skončí poslední cyklus hnětení, pekárna se zahřeje na potřebnou teplotu pro vykynutí těsta. Poté automaticky nastaví čas a teplotu pro pečení. Součástí příslušenství pro snadnou přípravu chleba jsou kromě pečicí formy i dva hnětací háky, odměrky, pohárek aj.
Příprava těsta

Dvanáct přednastavených programů

Klasický, sladký, celozrnný, bezlepkový… To je výčet jen některých programů, ze kterých můžete vybírat. Můžete se těšit třeba na bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, na chléb ochucený bylinkami a sladkými rozinkami, na pečení sladkých typů chleba s křupavější kůrkou, nebo na výrobu domácího jogurtu a džemu.
Dvanáct přednastavených programů

Velikost chleba a propečení kůrky

Naprostou samozřejmostí je možnost nastavit si velikost chleba, nebo propečení kůrky. Přes skleněné víko můžete kdykoli kontrolovat průběh pečení. Akustický signál vás včas upozorní na okamžik, kdy je potřeba přidat další suroviny. Přehledný displej vás vždy bude informovat o tom, v jaké fázi přípravy se zrovna nacházíte.
Velikost chleba a propečení kůrky

Odložený start a automatické udržování teploty

S funkcí odloženého startu můžete začátek pečení odložit až o 15 hodin a vše perfektně načasovat tak, aby chleba byl hotový přímo k snídani. Čerstvě upečený chléb v pekárně vydrží déle teplý díky funkci automatického udržování teploty, kterou můžete načasovat až na hodinu.
Odložený start a automatické udržování teploty

Dokumenty


Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA 2150 90000 Crustum II

Vložit recenzi

ETA 2150 90000 Crustum II