2021

-1 %Ušetříte
50 Kč

ETA Delicca II 7149 90030

0000089760

8590393254613

Eta

Novinka

Domácí pekárna s příkonem 850 W a kapacitou 1500 g. ETA Delicca II 7149 90030 disponuje 12 přednastavitelnými programy včetně výroby jogurtu nebo džemu. Zvolit si můžete i vlastní program, ve kterém můžete zrychlit jednotlivé fáze přípravy. 2 hnětací háky si poradí s každým těstem. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

3 949 Kč

3 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Vychutnejte si čerstvý křupavý chléb k snídani, výborné domácí džemy a jogurty, či skvěle propečenou sekanou k obědu. S plně automatickou pekárnou to bude hračka! Stačí zvolit jeden z dvanácti přednastavených programů a přístroj se sám postará o předehřev na ideální teplotu, správné hnětení a nakynutí i perfektní propečení. Celé ovládání je velmi jednoduché díky přehlednému displeji s dotykovým ovládáním. Pekárna umí i po skončení programu udržovat ideální teplotu, což se hodí, pokud nemáte čas výsledný produkt ihned vyndat. Snadnou údržbu zajistí nepřilnavý povrch, ke kterému se těsto nepřipéká.

Plně automatická

S přípravou chleba, buchet, jogurtů či džemu si hravě poradí 12 přednastavených programů. Pekárna se sama stará o předehřev, hnětení, dostatečně nakynutí i ideální teplotu pečení. Nebo můžete automatický režim vypnout a nastavit si ručně stupeň propečení kůrky či zvolit požadovanou velikost chleba.

Plně automatická
Snadná údržba

Snadná údržba

Antiadhezní úprava slibuje snadnou údržbu, těsto se díky ní totiž k nádobě nepřipéká. 

Intuitivní ovládání

Přehledný displej a dotykové ovládání je velmi intuitivní a poskytuje informace o právě probíhajícím procesu. 

Intuitivní ovládání
Udržování teploty

Udržování teploty

Po dokončení přípravy přístroj umí až hodinu udržovat teplotu, takže si vyzvednete vždy lahodně křupavý chléb nebo teplou sekanou k obědu. 

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Displej
ano
Max. kapacita1500 g
Počet programů12
Počet hnětacích háků (v nádobě)2
Bezlepkové pečeníAno
Nastavení zabarvení kůrkystřední, světlá, tmavá
Příkon850 W
Pečení bagetNe
ZnačkyETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku26.5 cm
Výška výrobku29.5 cm
Hloubka výrobku43.5 cm
Hmotnost výrobku6.8 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku46.5 cm
Výška výrobku33.0 cm
Hloubka výrobku29.5 cm
Hmotnost výrobku7.8 kg
Produkt roku2021

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Delicca II 7149 90030

Vložit recenzi

ETA Delicca II 7149 90030