Ventilátor stolní ETA Ringo 0608 90000

0000067140

8590393255801

Eta

Novinka

Výkonný stolní ventilátor ETA Ringo v moderním celokovovém designu s 2 rychlostmi foukání a nízkou spotřebou. Celý popis

Není skladem

699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Ventilátor stolní ETA Ringo

Příjemné ochlazení, kdykoliv potřebujete

Dopřejte si v horkých letních dnech příjemně chladivé osvěžení, které vám zaručí nejen skutečnou pohodu, ale také vyhovující pracovní prostředí. Šikovný stolní ventilátor ETA Ringo 0608 90000 zajistí příjemný studený vánek, ať už po něm toužíte doma při odpočinku nebo při práci v kanceláři. Moderní minimalistický design skvěle doplní jakýkoliv interiér, zatímco celokovové provedení slibuje dlouhou životnost přístroje.

1442288.jpg

Příjemná manipulace a funkční detaily

K dispozici vám budou dvě rychlosti foukání vzduchu, pohodlně si tak přizpůsobíte jeho intenzitu na míru vašim potřebám. Ventilátor ovládáte mimořádně snadno pomocí přepínače. V případě potřeby jej jednoduše kamkoliv přenesete, a to díky integrovanému držadlu a nízké hmotnosti. Ventilátor je vhodný pro použití jak v domácnostech, tak v kancelářích nebo i na chatě. Využijete jej zkrátka všude tam, kde se chcete cítit příjemně.

Místnost ochlazená během chvíle

Průměr ventilátoru je 26 cm, proto spolu s příkonem 25 W dokáže vytvořit příjemně chladný vzduch během chvíle. Pro lepší stabilitu na pracovní ploše disponuje ventilátor protiskluzovými nožičkami. Délka přívodního kabelu je 1, 5 m, nebude pro vás tedy problém zapojit přístroj i do vzdálenější zásuvky. Vytvořte si v letních měsících příjemnější prostředí pro práci či odpočinek. Se stolním ventilátorem ETA Ringo 0608 90000 to pro vás nebude žádný problém, ať se zrovna potřebujete ochladit kdekoliv.

Stolní ventilátor

* Vhodný pro použití v domácnostech i na chatách
* Moderní a elegantní design
* Kvalitní konstrukce ventilátoru - celokovové provedení
* Průměr ventilátoru 26 cm
* 2 rychlosti foukání vzduchu pro optimální nastavení
* Jednoduché ovládání pomocí přepínače
* Vysoký vzdušný výkon
* Protiskluzové nožičky pro lepší stabilitu na pracovní ploše
* Nízká energetická spotřeba
* Deklarovaná hladina akustického výkonu 49 dB(A) re 1pW
* Délka přívodního kabelu 1,5 m
* Příkon 25 W

Technické parametry

Počet rychlostí:2
Příkon:25 W
Hlučnost:49 dB
Typ ventilátoru:stolní
Velikost - průměr:26 cm
Dálkové ovládání:ne
Rozměry produktu
Šířka:26 cm
Výška:30.5 cm
Hloubka:11.5 cm
Hmotnost:1.64 kg
Rozměry balíku
Šířka:28.5 cm
Výška:33.5 cm
Hloubka:14.5 cm
Hmotnost:1.93 kg


Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Ventilátor stolní ETA Ringo 0608 90000

Vložit recenzi

Ventilátor stolní ETA Ringo 0608 90000