ETA 3337

0000078560

8590393259038

Eta

Novinka

Žehlicka v moderně perleťově bílem designu. Keramicko-turmalínový povrch destiček je velmi šetrný k vlasům a perfektně k nim přilne díky jejich odpružení. Dostatečný teplotní rozsah od 160 do 220°C dokáže narovnat všechny typy vlasů.Žehlička je vybavena bezpečnostní funkcí automatického vypnutí po dobu nečinnosti 30minut.Funkce žehlení s párou zaručí úpravu vlasů účinně a rychle. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 199 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Keramicko-turmalínové odprožené destičky

plynulé nastavení teploty 160-220°C

rychlé zahřátí destiček

funkce žehlení s párou

vyjímatelná nádržka na vodu pro snadné plnění

objem nádržky 7,5ml pro cca 20min páry

bezpečnostní funkce vypnutí po 30minutách nečinnosti


Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA 3337

Vložit recenzi

ETA 3337