Makita 3 roky

-26 %Ušetříte
1300 Kč

Makita ELM3720

0000088744

0088381859127

Makita

Novinka

Elektrická sekačka Makita ELM3720 o příkonu 1400 W záběru 370 mm a 40 l košem Celý popis

Není skladem

3 699 Kč

4 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Výborný pomocník pro každou malou zahrádku. To je tato sekačka se silným tichým elektromotorem a zároveň menší šířkou sekání a kompaktními rozměry. Umístění kol umožňuje sekání blízko stěn, a tak vám výrazně ušetří práci s dočištěním trávníku. V jednom kroku posekanou trávu sbírá a zvládne sebrat i listí. Vyrobena je z kvalitního polypropylenu, který je odolný vůči UV záření. Výška sekání se nastavuje centrálně, jednoduché je také sklápění rukojeti. Pro příjemnou manipulaci obsahuje integrovaný držák, díky kterému se snadno přenáší. Vedení kabelu je s omezením tahu a to, že je sekačka zapojena v síti, je signalizováno světlem.

Ideální pomocník pro malé zahrádky

Svými parametry a šířkou záběru se skvěle hodí pro práci na malých zahradách. Kola jsou umístěna tak, aby bylo umožněno i sekání v blízkosti stěn, což vám ušetří další práci.

Ideální pomocník pro malé zahrádky

Kvalitní motor

Silný a zároveň tichý elektromotor zajistí dokonalý výsledek sekání, ale zároveň je natolik diskrétní, aby nerušil sousedy v těsné blízkosti vašeho pozemku.

Kvalitní motor

Více práce najednou

Systém 3 Cut zajistí nejen sekání trávy, ale také její sběr a bez problému zvládne posbírat i listí. Takže jarní a podzimní úklid zahrady bude hotový raz dva.

Více práce najednou

Snadné ovládání

Integrovaný držák umožňuje pohodlné přenášení. Rukojeť je sklopná, takže přístroj nezabírá příliš mnoho místa při uložení. Nastavení výšky sekání je centrální. Sekačka také automaticky signalizuje, že je připojena v sítí a promyšlené je i vedení kabelu tak, aby nebyl v tahu.

Snadné ovládání

Technické parametry

Typ pohonuelektrické
Pojezdne
Mulčováníne
Objem koše40l
Šířka záběru37 cm
SkeletPolypropylene
Příkon1400W
Myx. výška sekání55 cm
Pro plochy do500m2
Hmotnost11,6kg
Příkon1400 W
Záběr sekání37 cm
Prodloužená zárukaMakita 3 roky
Pro travnaté plochy do500 m²

Makita a Dolmar: 3 roky záruka na aku stroje


makita


Pro své stroje poskytuje výrobce Makita rozšířenou záruku 3 roky. Na baterie pak lze rozšířit záruku na 2 roky. Zařízení je nutno registrovat na portálu výrobce ZDE, a to nejpozději 4 týdny od nákupu stroje!


Vztahuje se na stroje MakitaDolmarMaktec a Makita MT s výjimkou průmyslových aku momentových šroubováků řady DFL/DFT, průmyslových akumulátorů, nabíječek, aku svítilen, pneumatického a benzinového nářadí.


Prodloužená záruka je možná registrovat pouze pro konečné spotřebitele v ČR.


Makita logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Makita ELM3720

Vložit recenzi

Makita ELM3720