Fieldmann FZR 2046-E

0000107413

8590669265763

Fieldmann

Novinka

Elektrická sekačka FZR 2046-E nabízející 6 pozic centrálního nastavení výšky sečení v rozpětí 20 – 70 mm. S příkonem 2000 W a záběrem 43 cm disponuje děleným sběrným košem o objemu 50 l. Nechybí výškově nastavitelné madlo s možností úplného sklopení. Celý popis

Není skladem

3 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Fieldmann FZR 2046-E

Chtěli byste sekačku, která má tichý a ekologický provoz, nízkou hmotnost, snadnou ovladatelnost, je spolehlivá a téměř bezúdržbová? Pak pro vás bude jasnou volbou sekačka elektrická, která má navíc oproti benzinovým sekačkám výrazně nižší pořizovací náklady. Sekačka na trávu Fieldmann s příkonem 2 000 W je ideální na sečení středně velkých zahrad s plochou do 800 m2. Nemusíte s ní sekat pouze rovné plochy. Zvládne také svažitý terén, nerovnosti i členitou zahradu se stromy a keři. Na jeden záběr poseká pruh široký 43 cm, proto s ní bude sekání snadné a efektivní. 

Velký sběrný koš

Do sběrného děleného koše z kombinace plastu a textilu posekáte trávu do objemu 50 litrů na jednu výměnu. Sekačku lze použít i bez sběrného koše. Při tomto provozu funguje bezpečnostní kryt jako usměrňovač posekané trávy, kterou vyřádkovává za sekačkou.

Nastavte si správnou výšku sečení

Přesně podle vašich preferencí a typu trávníku si můžete centrálně nastavit výšku sečení, a to do 6 poloh v rozmezí 20 - 70 mm. Výšku nastavíte přesunutím páčky do požadované pozice. Pro pohodlné sečení si snadno přizpůsobíte i výšku madla výšce vaší postavy a pro lepší skladování a převoz lze madlo úplně sklopit.

Technické parametry

Záběr 43 cm
Výkon motoru2000 W
Hmotnost14.5 kg
Doporučená plocha1000 m2
Objem koše50 l
Centrální nastavení střihu ano
Pojezd ne
Šasi Plast
Maximální výkonkW
Kuličková ložiska ne
Hlučnost96 dB
BarvaZelená
Příkon2000 W
Záběr sekání43 cm
Pro travnaté plochy do800 m²

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Fieldmann FZR 2046-E

Vložit recenzi

Fieldmann FZR 2046-E