-20 %Ušetříte
1009 Kč

Fieldmann FZR 2110-LI

0002307

8590669288687

Fieldmann

Novinka

Sekačka Fieldmann FZR 2110-LI • akumulátorový provoz (Li-Ion 40 V, 2 000 mAh – baterie ani nabíječka nejsou součástí balení) • určeno pro zahrady do rozlohy 350 m² • šířka záběru 32 cm 3 pozice nastavení výšky sečení Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

3 990 Kč

4 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Vlastníte menší zahradu a chtěli byste na ní mít po celý rok krásně střižený trávník? Pokud ano, věnujte pozornost sekačce Fieldmann FZR 2110-Li. Jedná se totiž o šikovný nástroj, s nímž může být tráva na vašem pozemku za všech okolností perfektní. Jistě navíc oceníte akumulátorové provedení této sekačky, které má hned několik výhod – oproti benzinovým strojům je tato sekačka o poznání tišší a na rozdíl od elektrických pomocníků vás zase při práci s ní neobtěžuje žádný přívodní kabel.

Sekačku napájí lithium-iontová baterie (40 V, 2 000 mAh), kterou si je potřeba společně s nabíječkou zakoupit zvlášť.

Ideální pro menší zahrady

Tato aku sekačka na trávu je skvělou volbou pro údržbu menších zahrádek či jiných nevelkých pozemků. Podle informací výrobce se totiž hodí pro sekání trávy na plochách do rozlohy 350 m2. Dle aktuálních potřeb si u ní přitom můžete nastavit výšku sečení – k dispozici máte celkem 3 pozice (výška sečení 20–56 mm).

Bezproblémové fungování

Provoz sekačky Fieldmann FZR 2110-Li je za všech okolností spolehlivý a bezproblémový. Je tomu tak díky kvalitnímu motoru, optimální šířce záběru (32 cm) i plastovému sběrnému koši, který se může pochlubit objemem 30 litrů. Ten navíc disponuje i praktickým ukazatelem, který vás informuje o jeho zaplnění.

Vždy pohodlná práce

Aby bylo sečení trávy pro každého uživatele komfortní, je tato aku sekačka vybavena výškově nastavitelnou rukojetí.

Klíčové vlastnosti:

  • Akumulátorový provoz (baterie ani nabíječka nejsou součástí balení)
  • Ideální pro sekání trávy na pozemcích do rozlohy 350 m2
  • Šířka záběru optimálních 32 cm
  • Plastový sběrný koš o dostatečném objemu 30 litrů (s praktickým ukazatelem zaplnění)
  • Výškově nastavitelná rukojeť pro pohodlnou práci
  • 3 pozice výšky sečení (20–56 mm)

Technické parametry

Rozměry balení
Záruka24 měsíců
Velikost pozemkumenší pozemky cca 400 m²
Plochačlenitá se stromy a keři, rovná
Typ pohonu sekačkyakumulátorový
Šíře záběru32 cm
PohonNe
Objem koše30 l
Elektrický startérNe
Materiál šasiplast
Počet akumulátorů1
ZnačkyFieldmann
Šířka výrobku41.2 cm
Výška výrobku32.6 cm
Hloubka výrobku57.8 cm
Hmotnost výrobku11.8 kg

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Makita DLM432PT2