Sencor SOC 1102TQ

0000094011

8590669220878

SENCOR

Novinka

Elektrický zubní kartáček Sencor SOC 1102TQ, možnost nastavení až 10 režimů rychlostí a tvrdosti, rychlost stěrů je až 41 000 za minutu, časovač, LED ukazatel stavu baterie, IPX7 stupeň vodotěsné ochrany, výdrž baterie až 45 dní při každodenním čištění, výměnné kartáčkové hlavice
Celý popis

Není skladem

990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Jsem stvořen od Sencoru, jako sonický kartáček.

Bezvadně vyčištěné zuby jsou pro mě na prvním místě. Jsem totiž kartáček, který čistí vibracemi, nikoliv zvukem. Za mými vibracemi stojí Supersonická frekvence, díky které odstraním zubní plak mnohonásobně kvalitněji. Rychlými kmity zpěním pastu, rozptýlím ji do mezizubních prostor a během dvou minut vyčistím zuby mnohonásobně účinněji než běžný kartáček.

soc-1102-2.jpg

Mám opravdu skvělý výkon 41 tisíc stěrů za minutu.

Sencor mě vybavil tak, abych rychle a efektivně odstranil jakékoliv zubní nečistoty. Mám perfektní výkon a k tomu umím nastavit 10 různých režimů rychlosti. S prvním režimem jsem skvělý pro začátečníky a se zbývajícími režimy se dokážu přizpůsobit nejednomu požadavku uživatele. Disponuji také výbornou pamětí! Jakýkoliv nastavený režim si zapamatuji a při spuštění ho automaticky zapnu. Veškeré tyto funkce jednoduše ovládám jedním tlačítkem a start potvrdím LED diodou.

soc-1102-3.jpg

Disponuji časovačem Quadpacer.

V průběhu čistění se čtyřikrát připomenu jemnou vibrační přestávkou k přechodu do další části úst a po dvou minutách se automaticky stopnu. Mám skvělé hlavice, které kmitají mikro pohyby nahoru nebo dolu tak, abych pokaždé dosáhl toho nejlepšího výsledku a zdravých dásní. Se všemi funkcemi jsem velmi tichý parťák, výborně pasuji do ruky a nezaskočí mě ani koupel.

soc-1102-4.jpg

45 dní na jedno nabití?

Přesně touto výdrží se pyšním. LED kontrolkou upozorňuji na stav baterie a mé pouzdro je skutečně originál! Dokážu se nabít naprosto kdekoliv na cestách. Stačí mi k tomu klasický USB kabel a zabalit se mi zabere jen pár sekund. Do pouzdra se vejdu společně s vyměnitelnými hlavicemi, případně místo jedné hlavice mám místo i na malou zubní pastu.

Klíčové vlastnosti

  • Možnost nastavení až 10 režimů rychlostí a tvrdosti
  • Rychlost stěrů je až 41 000 za minutu
  • Dokáže odstranit několika násobně lépe plak než při běžném čištění
  • Pečuje o zdraví vašich dásní speciálně nastaveným kmitáním
  • Chytrý časovač vám rozdělí čištění na 4 bloky pro nejlepší čištění díky technologii Quadpacer
  • LED ukazatel stavu baterie
  • Ergonomicky tvarovaná rukojeť zaručuje příjemnou manipulaci
  • Extrémně nízká spotřeba
  • IPX7 stupeň vodotěsné ochrany (ochrana proti ponoření do vody)
  • Výdrž baterie až 45 dní při každodenním čištění
  • Výměnné kartáčkové hlavice
  • Magnetické technologie odhlučnění zajišťuje tichý chod <65 dB (A)
  • Celosvětová kompatibilita 100-240 V zaručuje možnost nabití kdekoliv na světě
  • Obsah balení: 1 Tělo kartáčku, 2 Základní hlavy, 1 Nabíjecí stanice se stojánkem v jednom, 1 Přenosné pouzdro
  • Pouzdro: Pojme 1 Tělo kartáčku, 2 Čistící hlavy nebo 1 Čistící hlavu a 1 Zubní pastu

Technické parametry

NapájeníBATERIE
Doba provozu180 min
Počet funkcí1
ČasovačAno
Počet rychlostí10
Úložný prostorNe
Ústní sprchaNe
Speciální nástavceNe
Kartáčky v balení2 ks
Počet pulsů za minutu41 000
BarvaTYRKYSOVÁ
BarvaModrá


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SOC 1102TQ

Vložit recenzi

Sencor SOC 1102TQ