Zastřihovací strojek Braun Lady Shaver LS5360

0000105441

4210201192657

BRAUN

Novinka

Holicí strojek Braun Lady Shaver LS5360 • plně omyvatelné nástavce • systém Silk and Soft • podložka EasyGlide • nástavec OptiShave • Peelingový nástavec • zastřihovací nástavec OptiTrim • síťový provoz Celý popis

Není skladem

1 090 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Zastřihovací strojek Braun Lady Shaver LS5360 je navržen přesně pro křivky dámského těla. Je šetrný k pokožce a má několik nástavců pro dokonalé oholení. Při holení pečuje o pokožku a vy tak budete neodolatelná ze všech úhlů. Zastřihovací strojek Braun Lady Shaver LS5360 je stvořen pro holení každé části těla. Přizpůsobí se obrysům nohou, podpaží i oblasti bikin. Po použití jej lze snadno vyčistit pomocí kartáčku a holicí hlavu můžete omýt vodou.

Jak vše funguje

Pro bezchybné oholení zastřihovacím strojkem Braun Lady Shaver LS5360 volíte mezi 2 nástavci. I s tímto si hravě poradí. Zastřihovač Braun Lady Shaver LS5360 má propracovaný systém Silk and Soft, který zaručí zářivé nohy (zachytává i problémové chloupky). Při své práci používá pásek SoftStrip – ten jemně napíná pokožku a tím pádem se výkyvná holicí planžeta i zastřihovač dlouhých chloupků dostanou až úplně k pokožce. O hladké klouzání strojku se postará změkčovací podložka EasyGlide, která zároveň eliminuje podráždění pokožky.

Dva nástavce na výběr

K tělu zastřihovacího strojku Braun Lady Shaver LS5360 lze připojit jeden ze dvou nástavců. Přídavný nástavec OptiShave vám zaručí obzvláštně hladké a komfortní holení nohou. Jen s ním dosáhnete nejlepšího výsledku. Při použití OptiShave (nasadíte na holicí hlavu) dojde k perfektně přesnému holení - oba holicí díly (holicí planžeta i zastřihovač dlouhých chloupků) jsou v optimálním úhlu při kontaktu s pokožkou. Peelingový nástavec zastřihovacího strojku Braun Lady Shaver LS5360 odstraní odumřelé buňky a vaše nohy budou hladké a lesklé. 

 

Zastřihovací strojek Braun Lady Shaver LS5360

Technické parametry

Záruka24 měsíců
Typ holicího strojkuel. holící strojek
ZastřihováníAno
Použití a údržbaneomyvatelný
Zdroj energiesíťový 230V
Výměnné nástavcepeelingový nástavec
Značka kvality dTestNe
ZnačkyBraun
Šířka výrobku5.7 cm
Výška výrobku22.2 cm
Hloubka výrobku15.5 cm
Hmotnost výrobku0.3 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku15.5 cm
Výška výrobku5.6 cm
Hloubka výrobku24.2 cm
Hmotnost výrobku0.4 kg

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Braun FS1000