Valera VAL000092399

0000109659

8590393257317

Valera

Novinka

Fén na vlasy profesionální Valera 584.01/I • DC PRO motor • lehká konstrukce • 2 rychlosti • 3 teploty • ionizace • bezpečnostní topné těleso • technologie Colourcare pro barvené vlasy • COOL – opravdu studený Celý popis

Není skladem

2 990 Kč

3 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Není fén jako fén. Fény značky Valera mají dlouhou tradici. Jejich výrobce – švýcarská společnost Ligo Electric S.A. – se už od roku 1955 specializuje na výrobu spotřebičů vlasové techniky právě pod značkou Valera. Od té dob se tato značka vysoušečů stala synonymem kvality s své nezastupitelné místo si našla hlavně mezi profesionálními kadeřníky. Stále častěji se s ní setkáte i v hotelích po celém světě. Značku Valera si pro vybavení hotelových koupelen vybral například i hotel Burj Al Arab v Dubaji či Palace Hotel v Gstaadu. Profesionální fény Valera jsou určeny pro náročné zákazníky.

Zlatý fén nejen pro profesionály

Valera Swiss Metal Master GOLD je profesionální fén v retro designu z chromované ušlechtilé oceli, která je pozlacena pravým 24 karátovým zlatem. Jeho pohonnou jednotkou je motor nové generace LONG LIFE DC  s intenzivnějším výkonem, lehčí konstrukcí a především dlouhou životností (až 1200 hodin).

Bezpečnostní topné těleso

Díky své vlnité struktuře topného tělesa fén dokonale a rovnoměrně vede teplo při vysoušení. Proto stačí i nižší stupeň teploty pro dokonalé usušení. Tím jsou vlasy chráněny před nadměrným vysoušením a lámavostí. Druhou výhodou je, že tento typ topného tělesa má delší životnost než běžné spirálové topné těleso.

Klíčové vlastnosti:

  •  výkonný a bezúdržbový motor
  •  lepší hydratace vlasů díky ionizaci
  •  technologie Colourcare pro barvené vlasy
  •  velmi lehká konstrukce
  •  luxusní design 
Dopřejte si luxusní starostlivost s fénem pozlaceným 24karátovým zlatem.

Ocenění kvality

O té nejvyšší kvalitě fénů Valera svědčí i titul "Nejlepší značka profesionálních fénů", který získala již potřetí v nezávislém testu v Německu. Odborníci ocenili především jejich kvalitu, design a také zákaznický servis společnosti.


 

product_4072628.jpg

Rotocord – a kabel se vám nikdy nezamotá

Každá žena, která používá vysoušeče denně jistě ocení technologii „Rotocord“, která byla vyvinuta ve Švýcarsku, a je používána u fénů vyšší kategorie. Speciální otočný element, který je součástí kabelu se otáčí tak, jak pracujete s fénem a nedovolí kabelu, aby se zamotával. Rotocord je zárukou, že při vysoušení vlasů se vám už nikdy kabel nezamotá, neudělají se vám na něm uzlíky a každé vysoušení bude pro vás radostí

 

product_4072629.jpg

Colourcare pro barvené vlasy

Patentovaná technologie Colourcare, kterou Valera využívá, je určena pro ty, kteří mají barvené vlasy, které. Barvené vlasy, které mají tendenci se pod horkým vzduchem vysušovat a ztrácet lesk. Vysoušeče s technologií Colourcare vlasy nepoškozují, ale naopak je chrání před ztrátou barvy, lesku, nebo vysušením a udržují je vitální po dlouhou dobu.

 

Krepaté vlasy? Nikdy!

Vysoušeče Valera disponují nejnovější technologií ionizace. Fén během vysoušení produkuje velké množství negativně nabitých iontů. To velmi napomáhá k hydrataci vlasů, které navíc získávají vyšší lesk a větší objem. Druhou skvělou vlastností ionizace je, že záporně nabité ionty pomáhají snížit statickou elektřinu ve vlasech a zmírnit nežádoucí krepatost vlasů.

 

 

COOL – studená je opravdu studená

Zákazníci, kteří fén vyzkoušeli, byli překvapeni, že studený vzduch není pouze vlažný, jako u konkurenčních přístrojů, ale opravdu studený. Studený proud vzduchu po stlačení tlačítka „Cool“ vám umožní dokonalou fixaci účesu, a proto nebude nutné další zpevňování lakem a jinými kosmetickými prostředky, které vlasy zbytečně vysušují. 

  

product_4114749.jpg

 

Prodloužená záruka na motor

Valera svým produktům věří, a proto u tohoto fénu poskytuje 5letou záruku na motor.

Technické parametry

Rozměry výrobku
Záruka24 měsíců
Typ fénustandardní fén
Max. příkon2000 W
Počet rychlostí2
Počet teplot3
 Difuzér
Ano
Koncentrátor vzduchuAno
 Ionizátor
Ano
 Studený vzduch
Ano
 Duální napětí na cesty (115 V / 230 V)
Ne
 Délka přívodního kabelu
3 m
ZnačkyValera
Šířka výrobku22.0 cm
Výška výrobku24.0 cm
Hloubka výrobku9.0 cm
Hmotnost výrobku1.0 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku23.0 cm
Výška výrobku28.5 cm
Hloubka výrobku10.0 cm
Hmotnost výrobku1.2 kg

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Valera VAL000092413