ETA Formio 2172 90000

0000112516

8590393254736

Eta

Novinka

Horkovzdušná fritéza ETA Formio 2172 90000 • příkon 1500 W • kapacita 3,5 l • regulace teploty: 80 až 200 °C • časovač • vnitřní nádoba z nepřilnavého materiálu • odnímatelná odkapní nádoba 4,6 l  Celý popis

Není skladem

1 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Smažit můžete nyní i zdravě. S horkovzdušnou fritézou ETA Formio připravíte za pomoci cirkulaci horkého vzduchu s nastavitelnou teplotou 80 až 200 °C křupavé pochoutky s minimálním množstvím přidaného tuku. Vnitřní nádoba má nepřilnavý povrch a objem 3,5 litru, který vystačí na přípravu až půlkila hranolků. Horkovzdušnou fritézu využijete však nejen na přípravu hranolků, ale také masa, ryb i mražených polotovarů. Poslouží i k opětovnému ohřevu hotových pokrmů a dokonce s ní můžete i upéct dorty, sladké či slané koláče nebo muffiny.

Praktické funkce pro skvělý výsledek

ETA Formio disponuje časovačem, s jehož pomocí si nastavíte dobu přípravy až na 30 minut. Jakmile časovač doběhne, zazní cinknutí a fritéza se automaticky vypne. Bezpečné používání zajistí plastové provedení a tepelně izolované držadlo snižující riziko popálení spolu s bezpečnostními pojistkami – tepelnou pojistkou a pojistkou proti nesprávnému sestavení. Protiskluzové nožky se postarají o lepší stabilitu.


product_4460077.jpg

Klíčové vlastnosti

  • Příkon 1500 W
  • Zdravé fritování horkým vzduchem
  • Nastavitelná teplota: 80–200 °C
  • Časovač do 30 minut
  • Vyjímatelná nádoba o objemu 3,5 l z nepřilnavého materiálu
  • Snadná údržba
 Smažení nyní zdravě s horkovzdušnou fritézou ETA Formio.

Široká škála využití

Horkovzdušná fritéza zvládne připravit najednou až půlkila hranolků. Hravě si však poradí i s pečením dortů, sladkých či slaných koláčů, muffinů a poslouží i k opětovnému ohřevu hotových pokrmů.


 

Smažte zdravěji

ETA Formio dokáže připravit pokrmy mnohem zdravěji a bez typického zápachu z fritování. Veškerou práci vykoná horký vzduch, který se obejde bez přidaného tuku. Chcete-li pokrmy křupavější, můžete je lehce pokapat olejem. Vypečená tekutina je odváděna do velké odkapní nádoby.


 

Bezpečné použití

O pohodlí a bezpečí se postará plastové provedení a tepelně izolované držadlo snižující riziko popálení spolu s bezpečnostními pojistkami – tepelnou pojistkou i pojistkou proti nesprávnému sestavení. Protiskluzové nožky pak zajišťují lepší stabilitu.


 

Prodlužka záruky

Společnost ETA nabízí na topné těleso fritézy ETA Formio prodloužení záruky zdarma na 3 roky. Pro tuto službu je nutné se zaregistrovat na stránkách výrobce.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Příkon fritézy1500 W
Typ fritováníhorký vzduch
Materiál nádobynepřilnavý povrch
Okénko ve víkuNe
 Displej
bez displeje
 Časovač/minutka
ano
Světelná signalizaceAno
 Regulace teploty
Ano
Schránka pro uschování použitého olejeAno
Omyvatelné odnímatelné částikoš, nádoba
Objem fritovacího koše3.5 l
 Značka kvality dTest
Ne
ZnačkyETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku29.5 cm
Výška výrobku32.5 cm
Hloubka výrobku38.5 cm
Hmotnost výrobku4.5 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku32.5 cm
Výška výrobku35.5 cm
Hloubka výrobku33.0 cm
Hmotnost výrobku5.5 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA217290000 - PL_czStáhnout / (361.83 kB)
ETA_2172_manual_CZ+SK+GB+H+PL+DStáhnout / (1.03 MB)
BarvaBílá
Příkon1500 W
Hmotnost4,5kg
Prodloužená záruka3 roky ETA

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Formio 2172 90000

Vložit recenzi

ETA Formio 2172 90000