Kulmofén s ionizací Bravo B-4291

0000101061

8595022042913

BRAVO

Novinka

Kulmofén s ionizací Bravo B-4291 1000 W, 2 rychlosti, ionizátor Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

682 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Díky velkému počtu nástavců se budete cítit jako u profesionálního kadeřníka. Je příjemné si moci v danou chvíli vybrat přesně to, co Vám pomůže k vyčarování krásného účesu. Při tomto výběru si přijde na své i náročný úživatel a jistě si kulmofén rychle oblíbí.

Předností tohoto kulmofénu je ionizátor. To je zařízení, které je součástí moderních fénů, kulmofénů a žehliček na vlasy. Ion je molekula, jejíž počet elektronů neodpovídá počtu protonů - je tedy kladně nebo záporně nabitá. Při sušení vlasů vznikají ve vlasech kladně nabité ionty - kationty. Ty způsobují poletování a vysoušení vlasů. Ionizátor funguje tak, že sbírá z okolního prostředí molekuly vody a přidává do nich elektrony. Záporně nabitá molekula antiont je následně přenesena do vlasů, kde neutralizuje škodlivé kationty.

Poměrně jednoduchá hra s elektrickými náboji má nesmírně prospěšný vliv na vlasy. Díky neutralizaci kationtů vlasy nepoletují, jsou vlhčí a lesklejší. Dlouhodobá aplikace ionizátoru napomáhá ke správnému vyživování vlasů, které pak neztrácejí hebkost a vysoký lesk. Ionizátor je velmi užitečný všem, kteří trpí lámavostí vlasů.

Klíčové vlastnosti

  • příkon 1000 W
  • 2 rychlostní stupně
  • vlahý vzduch šetřící vlasy
  • ionizátor
  • více lesku pro Vaše vlasy
  • antistatický účinek
  • závěsné očko
  • ondulační tryska, kulatý kovový kartáč (průměr 32mm), kulatý kovový kartáč s měkkými štětinami (průměr 22mm)

Návod k výrobku si můžete stáhnout zde

BarvaČervená
Příkon1000 W
Počet rychlostí2

Bravo logo

Isolit – Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem kvalitních výrobků pro světově proslulé firmy. Největší odběratelé jsou především z automobilového průmyslu, dále z odvětví přístrojů pro zdravotnictví a ze segmentu spotřebičů pro domácnost. Vedle toho vyrábíme vlastní výrobní program Bravo.


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

ETA Fenité Black Edition 4321 90010