ETA Fragranza 0066 90000

0000079273

8590393254446

Eta

Novinka

Elektrický mlýnek na kávu v nerezovém provedení. Eta Fragranza 0066 90000 dosahuje až 29 000 otáček za minutu. Hrubost mletí je závislá na délce mletí, kávu si tak namelete podle svých vlastních preferencí. Čepele jsou vyrobené z nerezové oceli s vysokou životností. Mlýnek pojme až 50 gramů zrnkové kávy. Celý popis

Není skladem

499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Zpříjemněte si každé ráno šálkem z čerstvě namleté kávy s pomocí mlýnku na kávu ETA Fragranza v moderním a elegantním designu. Mlýnek lze naplnit až 50 g kávových zrn na jedno mletí.

2213574.jpg

O rovnoměrné mletí kávy se postará speciální tříštivý nůž. Jeho ocelové čepele s vysokou životností vyvinou extra vysoké otáčky až 29 000 za minutu. Jemnost namleté kávy závisí na délce mletí. Záleží tedy jen na vás, jakou kávu máte raději. Pro hrubě namletou kávu postačí kratší čas, pro jemnější nechte mlýnek pracovat o něco déle. Díky průhlednému víku můžete průběžně kontrolovat stav mletí kávy. Nerezová mlecí komora 100% uchová jedinečné aroma čerstvě namleté kávy po celou dobu přípravy. Připravenou kávu je vhodné přesypat do uzavíratelné vzduchotěsné nádoby, takto si dlouhodobě zachová své nezaměnitelné aroma.

Ovládání mlýnku je jednoduché, pomocí praktického tlačítkového bezpečnostního spínače. Jeho údržba je snadná díky jeho nerezovému provedení. Protiskluzové nožky se zase postarají o stabilitu spotřebiče na pracovní desce. Délka napájecího kabelu je 0,9 m a snadno ho navinete do úložného prostoru mlýnku. Příkon mlýnku je pouhých 150 W.

eta

Parametry

Typ mlýnkuelektrický
Materiálnerez
Nastavení hrubosti mletíne
Kapacita zásobníku na zrna50 g
Odnímatelná nádoba na umletoune
Displejne
Barvanerezová/černá
Příkon150 W

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Fragranza 0066 90000

Vložit recenzi

ETA Fragranza 0066 90000