Kávomlýnek Bosch TSM6A014R

0000104850

4242005171002

BOSCH

Novinka

Mlýnek na kávu Bosch TSM6A014R • zásobník na 75 g • nerezový tříštivý nůž • bezpečnostní vypínač • mletí pouze s uzavřeným víkem • průhledné víko • příkon 180 W • stupeň mletí určuje doba mletí  Celý popis

Není skladem

699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Vychutnejte si vůni čerstvě mleté kávy s kávomlýnkem Bosch a umelte si kávu rychle a snadno v pohodlí domova. O vysoce přesné a jemné mletí se postará sekací nůž z nerezové oceli, který pracuje v nerezové nádobě s kapacitou pro 75 g zrnkové kávy. Mlýnek na kávu díky kompaktnímu rozměru nezabere téměř žádné místo a nevyžaduje ani žádnou údržbu. Bezpečné použití zajistí bezpečnostní vypínač a mletí pouze při uzavřeném víku

Jemnost určuje délka mletí

Stupeň mletí se řídí množstvím kávových zrn a doby mletí. Při kratší době mletí bude káva hrubší a při delším zpracování jemnější. Například doba mletí 16 g kávových zrn pro 2 šálky espressa trvá max. 20 s a 64 g pro 8 šálků max. 30 s.

Malý pomocník nejen na mletí kávy

Tento malý pomocník ale nemusí sloužit pouze k mletí kávy. Lze na něm zpracovat například mák, ořechy, různé druhy semínek či koření, takže jeho využití může být mnohem širší. 

Technické parametry

Rozměry výrobku
Typ kávomlýnkus tříštivým nožem
Nastavení jemnosti mletíNe
Obsah zásobníku nepomleté kávyna 75 g kávových zrn
Příkon kávomlýnku180 W
RetroNe
ZnačkyBosch
Šířka výrobku9.0 cm
Výška výrobku17.0 cm
Hloubka výrobku9.0 cm
Hmotnost výrobku0.7 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku9.6 cm
Výška výrobku10.5 cm
Hloubka výrobku20.3 cm
Hmotnost výrobku0.7 kg

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Kávomlýnek Bosch TSM6A014R

Vložit recenzi

Kávomlýnek Bosch TSM6A014R