Meva Ardent 2171

0003329

8590584217106

Novinka

Jak jinak si dopřát hřejivý pocit uprostřed chladných dnů, než s propanbutanovým teplometem, který okamžitě zahřeje vaše obydlí nebo bivak. Pro milovníky přírody je jako stvořený.
Výrobce: Meva
Typ topidla: plynové
Výkon: 1.1 kW
Hmotnost: 0.8 kg
Šířka: 24 cm
Výška: 22.5 cm
Hloubka: 14 cm
Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Teplomet Ardent je jako stvořený po všechny milovníky přírody, turisty, ale i rybáře nebo myslivce. Se svými 0,8 kg se řadí do kategorie lehké váhy, proto jej můžete snadno přemisťovat podle potřeby, kamkoliv chcete. Rychle vytopí okolní venkovní prostředí, ale i rekreační chaty, karavany, zahradní domky nebo bivaky. Není však vhodný na dlouhodobé vytápění. Jediné, co potřebujte k jeho používání je propanbutanová lahev, která se připojuje přímo k teplometu.

Parťák na cesty

Díky své nízké váze 0,8 kg najde tento teplomet uplatnění především mezi milovníky přírody, rybáři, myslivci nebo turisty, kteří se v chladných dnech potřebují okamžitě zahřát.
Parťák na cesty

Všestranné použití

Kromě rychlého vytápění místností rekreačních chat, karavanů nebo zahradních domků jej můžete bez obav používat i pro zahřátí okolní teploty venku v bivaku.
Všestranné použití

Dbejte na bezpečnost

Zavětrovací deska je během provozu a těsně po něm velice horká. Mějte tedy pořád na zřeteli, že je nutné hlídat děti a domácí mazlíčky, aby se nedostaly příliš blízko a nedošlo k popálení. Dbejte také na bezpečnost při manipulaci s propanbutanovou lahví a vyvarujte se jejímu naklánění, obracení atd. Zároveň je zakázáno používat spotřebič v místnostech a prostorách pod úrovní terénu!
Dbejte na bezpečnost

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Vařič jednohořákový Solo Meva 2153