Meva Thunder KP06001

0000074897

8590584575305

Meva

Novinka

Turistický vařič je velmi vhodný pro vaření v přírodě, na chatách, pod stanem nebo na horách. Oblíbený také jako dodatečná výbava do auta na delší cestování a výlety. Celý popis

Není skladem

879 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Meva Campingový plynový vařič Thunder KP06001 na kartuše 

Přenosný vařič určeny pro venkovní použiti v praktickém plastovém kufříku pro snadný transport a ochranu vařiče před poškozením. Zavětrovací deska je vyrobena z nerezavějící oceli, což zajišťuje její dlouholetou životnost a zároveň je vařič velmi snadný na údržbu. Vařič splňuje nejpřísnější Evropská kritéria v oblasti bezpečnosti, je vybaven pojistkou proti přehřátí kartuše, která v případě zvýšení teploty kartuše nad bezpečnou mez automaticky kartuši odpojí od systému. Ovládací knoflík je vybaven aretací v nulové poloze, což zabraňuje úniku plynu způsobenému neopatrnou manipulací. Je také zvýšeno odvětrávání prostoru kartuše o více jak 50%. 

Turistický vařič je velmi vhodný pro vaření v přírodě, na chatách, pod stanem nebo na horách. Oblíbený také jako dodatečná výbava do auta na delší cestování a výlety.

Piezoeletrické zapalování - Jednoduché zapálení plynu po zmáčknutí tlačítka. Pomocí nárazu na piezoelektrický krystal se vytvoří jiskra, která zapálí plyn.

Technické parametry:

Výkon - 2,2 kW

Spotřeba - 160 g/hod

Hmotnost - 2 kg

Určeno k připojení na jednorázové ventilové kartuše (KP02002).  

Výhody vařiče: pojistka proti přehrátí vařiče - nehorzí nebezpečí výbuchu balení v cestovním kufříku piezo zapalování vyrobeno podle nových zpřísněných bezpečnostních požadavků

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Meva Thunder KP06001

Vložit recenzi

Meva Thunder KP06001