Logitech Desktop MK120

0000056763

5099206020443

Logitech

Novinka

Set klávesnice a optické myši, klávesnice: nízko profilová tlačítka, myš: optická s vysokým rozlišením a se skrolovacím kolečkem, rozhraní USB. Celý popis

Není skladem

549 Kč

699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Logitech Desktop MK120

Logitech Desktop MK120 je set kabelové klávesnice a myši. Tato kombinace je vhodná pro domácí i kancelářské použití. Sada poskytuje dostupnou eleganci a pohodlné ovládání. Nabízí vynikající odolnost, jednoduchost a styl.

Logitech Desktop MK120

Elegantní klávesnice

Profil této klávesnice byl zvolen tenký se standardním rozvržením tlačítek, aby udržoval ruce v neutrální poloze. Díky tomu nejsou klávesy téměř slyšet při psaní. Vynikající je také čitelnost, neboť jsou písmenka jasně bílá a tučná. Robustní sklopné nožky umožní zvýšit náklon o plných 8 stupňů pro pohodlnější psaní.

Úzký profil, skvělá odolnost

Klávesy jsou v nízko profilovém provedení a jsou více odolné proti polití (testováno na 60 ml tekutiny). Byla vylepšena také odolnost proti mechanickému opotřebení a dle výrobce mají klávesy vydržet až 10 milionů úhozů.

Snadné připojení přes USB

Rozhraní u obou periférií je standardní USB. Navíc se snadnou instalací - myš a klávesnice se připojí k USB.

Kvalita Logitech

Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.

Klíčové vlastnosti

Myš využívá ke snímání pohybu populární optickou metodu s vysokým rozlišením 1000 dpi. Jedná se o klasické 3 tlačítkové provedení, kde jako třetí tlačítko slouží skrolovaví kolečko. Výrobci si při výrobě této myši dali záležet také na co nejlepší ergonomii, aby jí mohli používat jak leváci tak praváci. Myš doplňuje elegantní klávesnice klasického vzhledu bez přidaných multimediálních tlačítek. Snadná je i instalace obou komponent na operačních systémech Windows XP, Vista a 7 stačí jen zapojit do USB a můžete pracovat.

Technické parametry

Rozhraní: USB Type-A
Délka kabelu [m]:1,5
Typ spínače:Membránové
Layout:CZ
S myší:Ano
Snímač pohybu: Optický
Počet tlačítek:3
Hmotnost [g]:550
Šířka [mm]:450
Výška [mm]:23,5
Hloubka [mm]:155
Záruka:3 roky

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Logitech Desktop MK120

Vložit recenzi

Logitech Desktop MK120