Sencor SFS 1001GR

0000063242

8590669114689

SENCOR

Novinka

Elektrický kráječ potravin Sencor Sencor SFS 1001GR, s nerezovým a odnímatelným krájecím kotoučem. Otočný regulátor umožňuje plynulé nastavení šířky řezu. Součástí je i vyjímatelný tácek na nakrájené potraviny. Celý popis

Není skladem

699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

  • příkon 100 W
  • nerezový odnímatelný krájecí kotouč
  • přítlačný podavač se záchytnými trny
  • odnímatelný pojezd s obousměrným dorazem
  • integrovaný chránič prstů
  • snadné čistění díky odnímatelným částem
  • dětská pojistka
  • protiskluzové nožičky pro perfektní stabilitu
Sencor SFS 1001GR

Praktický kráječ do každé kuchyně se skvělými funkcemi

Představte si, jak by bylo úžasné ušetřit čas a energii, ale také eliminovat stres při krájení ovoce, zeleniny a masa. To vše vám nabízí elektrický kráječ potravin Sencor SFS 1001GR. Tento kuchyňský spotřebič s nerezovým kotoučem o průměru 170 mm a sklopnou základní deskou je přesně tím, co potřebujete, abyste dokázali nakrájet jakékoli suroviny na rovnoměrné kusy, které můžete rovnou servírovat na vyjímatelném tácu. S jeho jedinečnými funkcemi, jako je otočný regulátor pro nastavení šířky řezu od 1 do 15 mm, možností úplného vysunutí přítlačného podavače pro snadné krájení rozměrnějších potravin a odnímatelného pojezdu s dorazem v obou směrech, vám tento praktický pomocník nabízí maximální flexibilitu.

Sencor SFS 1001GR

Udržte své prsty v bezpečí

Sencor SFS 1001GR je navržen tak, aby byl co nejbezpečnější, a proto disponuje integrovaným chráničem prstů. Přítlačný podavač se záchytnými trny proti nechtěnému posunu krájeného jídla a dětská pojistka zabraňují náhodnému uvedení do provozu. Elegance a praktičnost jdou ruku v ruce s tímto výrobkem, který se snadno čistí díky odnímatelným částem. Navíc je elektrický kráječ vybaven protiskluzovými nožičkami pro skvělou stabilitu. Zefektivněte vaši přípravu jídel a vytvářejte špičkové pokrmy s minimálním úsilím a maximálním pohodlím.

Technické parametry

  • příkon: 100 W
  • hmotnost: 1,98 kg
  • rozměry (délka x hloubka x výška): 339×246×206 mm
  • rozměry ve složeném stavu bez pojezdu (délka x hloubka x výška): 339×109×206 mm
  • barva: bílá

Technické parametry

Materiálplast
Kontinuální provozne
Dětský zámekano
Příkon100 W
Délka napájecího kabelu1.1 m
Barvabílá
Maximální šířka plátku15 mm


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SFS 1001GR

Vložit recenzi

Sencor SFS 1001GR