Sencor SCG 2051BK

0000066720

8590669215034

SENCOR

Novinka

Mlýnek na kávu elektrický na zrnkovou kávu, vhodný k mletí zrnkové kávy, ořechů, bylin, máku a koření, příkon 150W.
Celý popis

Není skladem

499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Tento jedinečný elegantní pomocník do každé kuchyně usnadní nejen mletí zrnkové kávy, ale i ořechů, bylinek, máku a dalšího koření. Elektrický mlýnek na kávu SENCOR SCG 2051BK černý perfektně rozemele kávová zrna díky speciálnímu tříštivému noži z nerezové oceli.Nastavení jemnosti namleté kávy závisí pouze na délce mletí. Kávomlýnek SENCOR je vybaven zásobníkem až na 60 g kávy a vy tak snadno a rychle můžete připravit 12 šálků. Velké tlačítko pro spuštění chodu mlýnku s maximálním výkonem 150 W zaručuje jednoduchou obsluhu. Černý mlýnek na zrnkovou kávu je navíc opatřen protiskluzovými nožkami pro stabilní mletí. Nechybí mu ani bezpečnostní pojistka proti spuštění bez uzávěru a možnost uskladnit napájecí kabel v podstavci. Malý, ale za to výkonný a praktický - to je mlýnek na kávu Sencor!

Co oceníte u mlýnku na kávu SENCOR SCG 2051BK

  • mlýnek Sencor ideální na kávu, ořechy, bylinky, mák a další koření
  • rovnoměrné mletí díky nerezovému tříštivému noži
  • zásobník na 60 g zrnkové kávy
  • čím delší mletí, tím jemnější káva
  • jednoduchá obsluha
  • kávomlýnek Sencor je vybaven protiskluzovými nožkami
  • bezpečnostní pojistka
  • elegantní a moderní design v černé barvě

Technické parametry

Typ mlýnkuelektrický
Materiálplast
Nastavení hrubosti mletíne
Kapacita zásobníku na zrna60 g
Odnímatelná nádoba na umletoune
Displejne
Barvačerná
Příkon150 W


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SCG 2051BK

Vložit recenzi

Sencor SCG 2051BK