Mlýnek na mák Jihokov, uchycení přísavkou

1 recenze

0000054560

8594887309087

Jihokov

Novinka

Kvalitní český výrobek s dlouholetou tradicí. Uchycení ke stolu pomocí přísavky. Slouží k umletí maku do závinů, buchet, makových náplní apod. Barva těla: modrá Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 119 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Doporučujeme tradiční český mlýnek na mák, který je vyráběn už řadu let v Českých Budějovicích. Mlýnek můžete znát z domácností vašich babiček, je stejně stále kvalitní a robustní. Těleso a drtič jsou vyrobené z nerezavějící oceli, ostatní díly jsou z ocelového materiálu, plastu a pryže. Oproti klasickému provedení se tento přichytí ke stolu pomocí přísavky. Je ideální pro domácnosti, které mají pracovní desky širší než 32 mm. Přísavku přiložíte na hladkou a čistou plochu stolu a otočením páčky připevníte. Pro pevnější uchycení lze desku lehce navlhčit.

A jak správně připravíte makovou náplň do buchet, závinů nebo koláčů? Mák pomelete, uvaříte v mléce a po jeho vychlazení přidáte cukr. Směs můžete podle potřeby zahustit mletým perníkem nebo strouhankou. Poté už můžete podle chuti přidávat rum, skořici, med, povidla, citronovou kůru nebo třeba hřebíček.

Podělte se o Vaši zkušenost

2021-03-24

Doporučuji!

Ověřený zákazník

Celkové hodnocení:
Prekvapila me vyssi cena, ale vyrobek se zda byt kvalitni (zatim jsem ho pouzil pouze jednou) i z hlediska dilenskeho zpracovani a pracuje, jak ma.
Skoda, ze pro pracovni desky tloustky 40 mm je nutno provedeni s prisavkou (osobne bych radeji dal prednost upinani pomoci sroubu).
Tedy celkove spokojenost.

Tato recence byla napsána prostřednictvím nákupního rádce Heureka.cz

    Napsat svou recenzi! !

    Mlýnek na mák Jihokov, uchycení přísavkou

    Vložit recenzi

    Mlýnek na mák Jihokov, uchycení přísavkou