Bosch MFW2510W

0000094753

4242005135615

BOSCH

Novinka

Mezi nepostradatelné pomocníky do kuchyně zajisté patří masomlýnek. Mlýnek na maso Bosch MFW2510W vám zjednoduší práci s mletím masa. Snadno a rychle s ním namelete různé druhy masa na karbanátky, sekanou nebo hamburgery Celý popis

Není skladem

2 390 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Mezi nepostradatelné pomocníky do kuchyně zajisté patří masomlýnek. Mlýnek na maso Bosch MFW2510W vám zjednoduší práci s mletím masa. Snadno a rychle s ním namelete různé druhy masa na karbanátky, sekanou nebo hamburgery a určitě využijete také nástavec naplnění klobás (párků), který je také součástí balení. Masomlýnek je vhodný pro každodenní použití.

Rozemele všechny druhy masa

O rychlé a efektivní zpracování se postará motor s výkonem 350 W, během jedné minuty zvládne přístroj zpracovat až 1,7 kg masa. Vybaven je prostornou horní miskou, takže maso nemusíte tak často doplňovat. Díky kompaktním rozměrům ho budete mít vždy po ruce, navíc se snadno skladuje. Bezpečnou obsluhu zajistí pojistka proti přetížení a přísavné gumové nožičky umožní vysokou stabilitu. Jednoduše se sestavuje a snadno se čistí. V balení naleznete kotouč pro jemné mletí 3,8 mm a 8 mm a nástavec na klobásy (párky).

Klíčové vlastnosti

Skvělé výsledky
* Příkon: 350 W
* Rychlost mletí 1.7 kg / min
* Nástavec na masomlýnek vel. 5

Bezpečnost
* Pojistka proti přetížení
* Vysoká stabilita díky gumovým nožičkám

Komfort
* Snadno složitelný

Příslušenství
* Sítka vel. 3,8 / 8 mm
* Nástavec na klobásy / párky

Technické parametry

  • Příkon 350 W
  • Komora vel.5
  • Rychlost mletí 1,7 kg/min.
  • 2 sítka
  • Nástavec na klobásy
  • Bezp. pojistka

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Kenwood MG 510