Sencor STM 3787CH

0000112847

8590669313242

SENCOR

Novinka

Kuchyňský robot Sencor STM 3787CH • příkon 1 200 W • nádoba o objemu 5 l6 rychlostí • LED osvětlení • nádoba na smoothie • 4 nástavce na hnětení a šlehání • mixér s 1,5l nádobou • nutri mixér • mlýnek na maso Celý popis

Není skladem

4 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

S kuchyňským robotem Sencor STM 3787CH pro vás bude vaření a pečení rázem mnohem jednodušší. Srdce tohoto spotřebiče totiž tvoří robustní a silný motor o výkonu 1 200 W. V extra velké nerezové míse o objemu 5 litrů poté snadno připravíte všechny druhy těsta. Vybrat si můžete z 6 dostupných rychlostí a nechybí ani funkce Pulse, která z přístroje během okamžiku vytěží maximum. Pro přípravu smoothie poté slouží dva speciální NutriSmart programy. Díky zabudovanému LED osvětlení získáte skvělou kontrolu nad aktuální konzistencí těsta. 

Pomůže vám při nejrůznějších činnostech

Tento kuchyňský robot se prodává včetně užitečného příslušenství, které oceníte při vaření a pečení nejrůznějších druhů pokrmů. Těšit se můžete nejen na nástavce na hnětení a šlehání, ale i na mixér, nutri mixér, nástavce na mletí masa, nástavce na přípravu těstovin a také několik nožů pro krájení a strouhání ovoce, zeleniny, sýra i ořechů. 

product_4984097.jpg

Klíčové vlastnosti:

  • Multifunkční kuchyňský robot
  • Extra velká hlavní nádoba o objemu 5 litrů
  • Můžete vybírat ze 6 různých rychlostí
  • LED osvětlení
  • Součástí balení je spousta nástavců a příslušenství
Kuchyňský robot, který vám ušetří spoustu práce.

Hnětení a šlehání

Součástí balení jsou 4 nástavce na hnětení a šlehání. Těšit se můžete na speciální FLEXI šlehač a FLEXI metlu pro jemná těsta a unikátní magnetická víka, díky kterým můžete nechat těsto odpočinout.

Mixování

V 1,5l skleněné nádobě s mixérem si můžete připravit oblíbené smoothie, ale i horkou polévku a omáčku. Ostří je potaženo titanem a poradí si i s těmi nejtvrdšími surovinami.

Nutri mixér

S nutri mixérem a pohodlným hrnkem na pití se můžete pustit do přípravy lahodného smoothie z čerstvého ovoce a zeleniny. Vybírat přitom můžete ze 3 programů mixování.

Mletí masa

S mlýnkem na maso si budete moct sami umlít maso na požadovanou hrubost. Součástí je i nástavec na plnění klobás, 3 nástavce na přípravu těstovin a tvořítko na cukroví

Krájení a strouhání

S kuchyňským robotem pro vás krájení a strouhání zeleniny bude opravdu jednoduché. Těšit se můžete na 4 nerezové nástavce na krájení ve tvaru vlnek, hrubé strouhání, jemné strouhání a struhadlo na tvrdý sýr a ořechy.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Planetární systém míchání
Ano
Objem hlavní nádoby5 l
 Ovládání
mechanické – knoflíkové
Počet rychlostí6
 Pulzní spínač
Ano
Plynulá regulace rychlostiAno
Příkon robota1200 W
Materiál nádobynerez
 Značka kvality dTest
Ne
 Retro
Ne
Příslušenství v baleníbubínkové struhadlo, flexi metla, hnětací hák, míchací metla, mixér, mlýnek na maso, průhledný kryt mísy, šlehací metla, tvořítko na cukroví, tvořítko na těstoviny
Speciální funkceplnění uzenin
ZnačkySencor
Rozměry výrobku
Šířka výrobku16.0 cm
Výška výrobku30.0 cm
Hloubka výrobku33.0 cm
Hmotnost výrobku8.9 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku33.0 cm
Výška výrobku36.0 cm
Hloubka výrobku55.0 cm
Hmotnost výrobku10.1 kg
Dokumentace k tomuto produktu
Návod 41012717-im-czStáhnout / (4.03 MB)
Příkon1200 W
Objem6 l
Systém mícháníPlanetární
Funkce PULSEANO
Počet rychlostí6
Regulace rychlostiANO


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor STM 3787CH

Vložit recenzi

Sencor STM 3787CH