SENCOR STM 3700WH

0000065258

8590669205585

SENCOR

Novinka

Kuchyňský robot 5.5l nerezová nádoba, šlehání až 8 vaječných bílků, funkce PULSE, regulace rychlosti otáček, 1000W. Celý popis

Není skladem

4 999 Kč

7 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

SENCOR STM 3700WH levně

SENCOR STM 3700WH je otevřené zboží, které má buď originální, nebo náhradní obal. Jedná se o nový produkt, který byl rozbalený za účelem předvádění či focení pro e-shop. Může také pocházet z vrácení jinými zákazníky. Zboží je v perfektním stavu. S produktem bylo velmi šetrně zacházeno po velmi krátkou dobu. SENCOR STM 3700WH má veškeré příslušenství.

  • I rozbalené zboží si můžete koupit na splátky.
  • SENCOR STM 3700WH má standardní záruku na 24 měsíců.
  • Po zakoupení můžete zboží standardně vrátit do 14 dnů.

Vybavte svou kuchyni špičkovým robotem od společnosti Sencor, díky kterému se vám budou nejen lépe připravovat pokrmy, ale ušetří vám spoustu místa. Díky 18dílnému víceúčelovému příslušenství již nebudete potřebovat při vaření několik přístrojů, ale vystačíte si pouze se Sencor STM 3700WH. Spotřebič disponuje planetárním systémem míchání, hnětení a šlehání či celokovovými převody, je tak zajištěna vysoká spolehlivost po celou dobu jeho životnosti.  

SENCOR STM 3700WH

Klíčové vlastnosti

  • 18dílné příslušenství
  • Celokovové převody
  • 5,5litrová nerezová nádoba
  • Plynulá regulace rychlosti a funkce PULSE
  • Transparentní víko mísy s plnícím otvorem
  • Tepelná pojistka proti přehřátí

Vhodný do každé rodiny

Nerezová nádoba o objemu 5,5 litru nabízí dostatečný objem pro přípravu pokrmů i pro početnější rodiny. V nádobě např. pohodlně ušleháte až 8 vaječných bílků. K tomu využijete speciální tvar a konstrukci šlehací balonové metly. Optimální rychlost otáček nastavíte díky plynulé regulaci a samozřejmostí je tlačítko PULSE. Jistě oceníte i protiskluzové nožičky, které zajistí, že přístroj zůstane na svém místě i během plného zatížení. 

Bohaté příslušenství

Perfektní kontrolu nad přípravou budete mít díky transparentnímu víku mísy, jež je navíc opatřeno plnícím otvorem pro snadné přidávání ingrediencí. Využít budete moci také praktickou mixovací nádobu pro přípravu koktejlů, omáček či polévek. Nástavce jednoduše a rychle vyměníte, zejména díky bajonetovému systému uchycení.

Planetární systém míchání je zárukou bezezbytkového promíchání obsahu mísy. Nástavce totiž rotují kolem své osy a současně kolem osy převodovky, i proto je zaručené 100% promíchání ingrediencí. Odnímatelnou mísu a příslušenství lze bez problémů umýt v myčce.

Příslušenství:

  • masomlýnek, výrobník těstovin, krouhač a strouhač, hnětací hák, míchací metla ve tvaru písmene A, šlehací balónová metla, mlýnek na kávu, bylinky a koření, plnič uzenin, mixovací nádoba

Technické parametry

Způsob mícháníPlanetární
Příkon1 000 W
Objem nádoby5,5 l
MateriálPlast


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Sencor STM 3787CH