Bosch MUM Serie 2 MUMS2EW40

0000095282

4242005252343

BOSCH

Novinka

Kuchyňský robot Bosch MUM Serie 2 MUMS2EW40 • příkon 700 W • objem nerezové nádoby 3,8 l • 4 rychlosti • 3D planetární systém míchání • hnětení • míchání • šlehání • mixér 1,25 l • masomlýnek • krouhání • krájení Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

5 099 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Nejkompaktnější kuchyňský robot s všestranným využitím. To je robot Bosch MUMS2EW40. Je nástupcem historicky nejúspěšnější řady Bosch MUM4, která i po 40 letech na evropském trhu patří mezi nejoblíbenější modely. Serie 2 je vylepšená. Má silnější motor s příkonem 700 W. Tento šikovný a účinný pomocník v atraktivním designu se bude skvěle vyjímat na kuchyňské lince. Je velmi skladný a kompaktní. Proto ho ocení domácnosti, kde je kladen důraz na úsporu místa a zároveň vysoký výkon. Pořiďte si kuchyňského robota, se kterým bude příprava vašich oblíbených receptů jednoduchá a zábavná. Hodí pro každodenní vaření a pečení a stane se nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni.  

Kompaktní kuchyňský robot

Tento robot vás zaujme příkonem 700 W, díky kterému rychle připravíte těsta či krémy. O perfektní zpracování obsahu nerezové 3,8l mísy, ve které připravíte až 1,7 kg kynutého nebo 2,4 kg piškotového těsta, se postará 3D planetární systém míchání. Ten si poradí i se surovinami v blízkosti stěn. S tímto robotem můžete šlehat, míchat, hníst, mixovat v 1,25l nádobě, krouhat, krájet. lisovat citrusy a také namlít maso. Díky 4 různým rychlostním stupňům zpracujete suroviny rychle a snadno. Provoz robota je maximálně bezpečný díky protiskluzovým nožičkám, krytkám převodů a elektronické pojistce opětovného zapnutí.


 

Klíčové vlastnosti:

  • Silný 700W motor pro rychlé zpracování
  • Velká 3,8l nerezová mísa pro přípravu těsta až 2,4 kg piškotového těsta
  • 3D planetární míchání pro rychlé a dokonalé promísení všech přísad
  • 4 rychlostní stupně pro snadnou přípravu
  • Kvalitní set na hnětení a míchání
Kompaktní kuchyňský robot s všestranným využitím.

product_4509796.jpg

3D planetární systém míchání

S tímto systémem bude těsto dokonale promícháno. Pohyb nástavce je inspirován přirozeným pohybem ruky při hnětení a míchání těsta. 3D planetární míchání znamená, že pohyb příslušenství probíhá do tří směrů, zatímco pohon se otáčí naopak. Díky tomu je těsto perfektně promíchané. Tento systém nedovolí, aby těsto zůstalo nezpracováno na bocích nebo na dně mísy. Bude krásně promíchané a nadýchané.

product_4640361.jpg

 

Výkonný a silný motor

Výkonný motor 700 W dokáže zpracovat těsta na koláče, kynuté buchty i těžká těsta. Perfektně promíchá i velké množství ingrediencí. Dokonalý výsledek od začátku. Užijte si sílu robota, už žádné čekání, žádné přepracování, žádné kompromisy.

product_4509789.jpg

 

Mísa o objemu 3,8 l

Suroviny se jednoduše zpracují v nerezové míse o objemu 3,8 l. Mísa je dostatečně velká na to, aby zpracovala až 2,4 kg piškotového nebo 1,7 kg kynutého těsta. Je vybavena transparentním víkem s plnicím otvorem. Nepořádek při míchání bude minimální a vaše kuchyň bude zářit čistotou.

   

product_4640362.jpg

  

4 stupně rychlosti

Každé těsto potřebuje při hnětení jinou rychlost. Pro ten správný výběr máte 4 možné rychlostní stupně. S těmi dosáhnete výborných výsledků při šlehání pěny, míchání krémů nebo kynutého těsta. Je to jednoduché a efektivní.

product_4509791.jpg


product_4640363.jpg

 

 

 

Bezpečné používání

Robot disponuje přísavnými gumovými nožičkami, které zajišťují větší stabilitu. Zároveň je spotřebič chráněn i proti přetížení. Robot má také elektronickou pojistku opětovného zapnutí. To zabraňuje náhodnému spuštění motoru.

 

product_4509793.jpg

 

 

  

Bohaté příslušenství

Součástí balení je skvělá cukrářská sada, která obsahuje hnětací hák, šlehací a míchací metly, se kterými připravíte široké spektrum těst, krémů, náplní nebo polev. Najdete zde i průběhový krouhač se třemi kotouči - oboustranný krájecí, oboustranný krouhací a středně jemný. Lehce tak zpracujete ovoce, zeleninu, sýry nebo i pečivo na strouhanku. K robotu můžete využít i masomlýneklis na citrusy a mixovací plastovou nádobu s objemem 1,25 l. 

 

 

product_4640364.jpg

  

 

Komfortní používání

Robot se snadno čistí díky hladkým povrchům. Příslušenství lze jednoduše umývat v myčce. I jeho skladování nepřináší mnoho potíží, robot disponuje přihrádkou na kabel, která nabízí jeho rychlé uložení.

 

    

 

product_4509795.jpg

  

 

Příslušenstí k dokoupení

Aby váš pomocník robot MUM2 byl dokonalý, můžete dokoupit nerezové struhadlo, kotouč na hrubé krouhání a všestranný mlýnek. Multimlýnek umele například čerstvou kávu ze zrn, koření, ořechy, sýry a další potraviny. K němu zde naleznete menší sekáček, ve kterém si můžete připravit třeba bylinky, ořechy či česnek.

Technické parametry

Rozměry výrobku
Funkce a příslušenství robotahnětení, krájení, krouhání, lis na citrusy, masomlýnek, mísení, mixér, strouhání, šlehání
 Planetární systém míchání
Ano
Objem hlavní nádoby3.8 l
 Ovládání
mechanické-knoflíkové
Počet rychlostí4
 Pulzní spínač
Ne
Příkon robota700 W
Materiál nádobynerez
Značka kvality dTestNe
RetroNe
ZnačkyBosch
Šířka výrobku26.6 cm
Výška výrobku26.6 cm
Hloubka výrobku27.7 cm
Hmotnost výrobku6.8 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku39.0 cm
Výška výrobku35.0 cm
Hloubka výrobku59.5 cm
Hmotnost výrobku8.1 kg
Příkon700 W
objem nádoby3,8 l
Systém mícháníPlanetární
Počet rychlostí4

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Bosch MUM Serie 2 MUMS2EW40

Vložit recenzi

Bosch MUM Serie 2 MUMS2EW40