ETA Lori 2777

0000051478

8590393253210

Eta

Novinka

Nadčasová, extra tenká kuchyňská váha ETA Lori v růžovém provedení váží do 5 kg s přesností 1 g, má přehledný LCD displej, funkci TARE a automatické vypínání. Celý popis

Není skladem

399 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Vše o produktu

Nadčasový design s elegancí


Jestli se rádi pohybujete v kuchyni, myslíte na detaily a přesnost, určitě se neobejdete bez digitální kuchyňské váhy. I pečení může záviset na jediném gramu, a jelikož se preciznost velmi cení, určitě se odrazí i v konečném výsledku. Digitální kuchyňská váha Eta Lori 2777 90020 na první pohled zaujme svým jednoduchým a tenkým designem v růžovém provedení.


Kuchyňská váha ETA Lori 2777 90020 růžová

Pořiďte si to nejlepší!


Kuchyňská váha Eta Lori 2777 90020 dokáže zvážit na gram přesně až 5 kilogramů. Má přehledný a dostatečně velký LCD displej a praktickou vážicí plochu, která se velmi snadno udržuje. Pokud se vám čas od času stane, že zapomenete váhu vypnout, nic se neděje. Váha se automaticky po dvou minutách vypne sama, čímž výrazně prodlužuje život baterie. Takže i ve spěchu nebo vytíženosti, můžete být stále efektivní.

Velmi praktickou váhu ETA Lori můžete v případě potřeby přepnout na unce. Váha dokáže také odměřit mililitry pro vodu nebo mléko. Další předností je funkce TARE, díky které odečtete hmotnost nádoby, či již vložených surovin a můžete nadále dovažovat. Spolu s touto funkcí je tu také indikátor přetížení a slabé baterie. Váha stojí na protiskluzových nožkách, což je v kuchyni nutností. Dále nabízí možnost zavěšení váhy, díky vysouvatelnému poutku.

Jednoduchá údržba i skladování


Snadná a hygienická údržba je zajištěna plastovou vážící plochou, což je výborně zvolený materiál právě do kuchyně už díky své odolnosti. S vážením můžete začít ihned po vybalení, baterie je součástí balení. A po použití můžete váhu zavěsit na výsuvný držák.

ETA Lori je přesná kuchyňská váha, která váží do 5 kg, má funkci TARE pro postupné dovažování a zvládne také měření objemu vody a mléka.

Na první pohled zaujme svým čistým a extra tenkým designem v sytě růžovém provedení. Vážící plocha je plastová a jedná se o dobře zvolený povrch, který se velice snadno udržuje čistý a je také odolný.

Hodnoty se zobrazují na přehledném LCD displeji a vážení je možné nejen v gramech, ale také v librách, uncích, tekutých uncích a mililitrech v případě měření objemu vody či mléka.

Vypnutí je automatické po 2 minutách, což výrazně šetří baterii, která je součástí balení. Indikátory upozorní na přetížení, ale včas i na slabou baterii.

Mezi další praktické prvky patří vysouvatelné poutko pro zavěšení váhy, protiskluzové nožičky i snadná a hygienická údržba plastové vážící plochy. A vážit můžete hned, jak ji vybalíte, protože baterie jsou již součástí balení.

Digitální kuchyňská váha

  • Extra tenké provedení
  • Měření objemu vody a mléka
  • Plastová vážicí plocha
  • Maximální kapacita váhy do 5 kg
  • Vysoká přesnost vážení s rozlišením na 1 g
  • Možnost vážení v následujících jednotkách – g:kg (gramy:kilogramy); lb:oz (libry:unce); ml:voda; ml:mléko (mililitry) a fl´oz:voda; fl´oz:mléko (tekutá unce)
  • Váha se po 2 minutách nečinnosti sama vypne
  • Přehledný LCD displej
  • Možnost odečtení hmotnosti nádoby nebo postupné dovažování funkcí TARE
  • Výsuvný držák umožňující snadné zavěšení váhy
  • Indikátor přetížení, indikátor slabé baterie
  • Protiskluzové nožičky pro vyšší stabilitu na pracovní ploše
  • Elegantní tvar a design
  • Napájení váhy: 1 x 3 V CR2032 (součástí balení jsou 2 ks)
  • Snadná a hygienická údržba vážicí plochy

Technické parametry

Záruka24 měsíců
Další parametry
DovažováníAno
Maximální zatížení5 kg
Mísa na váženíNe
Přesnost vážení1 g
Výpočet nutričních hodnotNe
Typ baterieCR2032
Počet baterií1
Rozměry výrobku
Šířka výrobku17.0 cm
Výška výrobku1.5 cm
Hloubka výrobku22.0 cm
Hmotnost výrobku0.2 kg
Rozměry balení
Šířka balení23.0 cm
Výška balení3.5 cm
Hloubka balení18.0 cm
Hmotnost balení0.4 kg


Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Lori 2777

Vložit recenzi

ETA Lori 2777