Sencor SKS 36YL

0000062352

8590669156672

SENCOR

Novinka

Váha Sencor SKS 36YL je nejen krásná, ale především přesná a praktická. O přesnost vážení se starají čtyři super citlivé senzory. Akrylový design umožňuje docílit různých odstínů barev a vytváří nadčasový vzhled. Celý popis

Není skladem

349 Kč

499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Vše o produktu

Sencor SKS 36YL

Kuchyňská váha Sencor SKS 36YL vyniká barevným akrylovým designem. Její jednolité tělo zaručuje snadnou údržbu. K tomu přidejte kapacitní dotykové ovládání a LCD displej s kontrastním podsvícením pro dobrou čitelnost a dostanete dokonalého pomocníka.

O přesné vážení se starají 4 senzory, a tak je dosažena přesnost na 1g. Váživost váhy je do 5 kg. Nechybí ani funkce postupného dovažování a vynulování (TARA), automatické vypnutí při nečinnosti (po 60 sekundách), možnost volby jednotek (g/ml/lb/fl: oz) nebo indikace slabé baterie a přetížení.

Součástí balení jsou i 3 1,5V mikrotužkové baterie (AAA). Rozměry (šířka x hloubka x výška): 180 x 220 x 26 mm, hmotnost: 0,33 kg.

Technické parametry

Barvažlutá
Materiálplast
Odchylka1 g
Dovažování(Tara)ano
Funkce automatického vypnutíano
Idikátor stavu baterieano
Ukazatel přetíženíano
Ovládánídotykové
LCD displejano
Maximální nosnost5 kg
Jednotkagramy
Vyjímatelná nádobaano
Zobrazenídigitální
Pro zavěšeníne
Nutričníne


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SKS 36YL

Vložit recenzi

Sencor SKS 36YL