ETA Lori 2777

0000051477

8590393253203

Eta

Novinka

Nadčasová, extra tenká kuchyňská váha ETA Lori v zeleném provedení váží do 5 kg s přesností 1 g, má přehledný LCD displej, funkci TARE a automatické vypínání. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

399 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Kuchyňská váha ETA Lori 2777 90010 zelená

Upečte si vláčné tvarohové a makové buchty podle receptu po babičce. Práci vám usnadní praktická kuchyňská váha ETA Lori 2777 90000. Mouku, mléko i olej vám zváží na gram přesně až do 5 kilogramů. Hmotnost či objem se vám zobrazí na přehledném a velkém LCD displeji a funkce TARE vám odečte hmotnost nádoby i vložených surovin. Smíchat přesně zvážené suroviny už bude hračka.

Lori

Zapadne do každé kuchyně

Díky svému modernímu a svěžímu designu zapadne tato váha do každé kuchyně. Její pracovní plochu z odolného plastu můžete snadno setřít a očistit. Šikovnou funkcí je indikátor přetížení a slabé baterie. Váha stojí na protiskluzových nožkách, což je v kuchyni nutností, a aby vám byla vždy po ruce, můžete si ji zavěsit na výsuvný držák.

A co když váhu po používání zapomenete vypnout? Po dvou minutách to udělá sama a prodlouží tak život baterie. Po vybalení váhy se klidně pusťte do kuchtění, baterie jsou součástí balení.

Tak hurá do toho!

Technické parametry

Záruka24 měsíců
Další parametry
DovažováníAno
Maximální zatížení5 kg
Mísa na váženíNe
Přesnost vážení1 g
Výpočet nutričních hodnotNe
Typ baterieCR2032
Počet baterií1
Rozměry výrobku
Šířka výrobku17.0 cm
Výška výrobku1.5 cm
Hloubka výrobku22.0 cm
Hmotnost výrobku0.2 kg
Rozměry balení
Šířka balení22.5 cm
Výška balení3.0 cm
Hloubka balení18.0 cm
Hmotnost balení0.4 kg


Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Soehnle 61511