ETA 0790 90000

0000071089

8590393260874

Eta

Novinka

Kuchyňská váha ETA Nutri Vital 0790 90000 se smart aplikací, bezdrátová technologie, nerezové provedení, maximální kapacita váhy do 5kg, rozlišení 1g, funkce nulování a dovažování (tare), lcd displej, provoz na baterie typu cr2032, protiskluzové nožičky
Celý popis

Není skladem

799 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

a

Důležité upozornění pro zákazníky

K maximálnímu využití funkcí chytré, nutriční váhy ETA NUTRI VITAL je zapotřebí chytrého telefonu tzv. smartphone, na kterém běží naše aplikace Nutri Vital. Jedině pomocí chytrého telefonu a této aplikace si lze přehledně hlídat skladbu vážených potravin. Bez chytrého telefonu a aplikace Nutri Vital váha plní pouze svou základní funkci - zobrazování hmotnosti potravin.

Ve zdravém těle, zdravý duch

ETA NUTRI VITAL je jedinečný pomocník pro všechny, kdo usilují o lepší postavu, drží diety, nebo potřebují hlídat skladbu přijímaných potravin . Váha v kombinaci s unikátní smart aplikací NUTRI VITAL pomáhá sledovat a zaznamenávat nutriční hodnotu vašeho jídelníčku. b

Aplikace NUTRI VITAL

Aplikace má seznam nutričních hodnot pro více jak 470 položek potravin. U každé suroviny vám zobrazí obsah bílkovin, tuku, sacharidů, vlákniny, soli a energetickou hodnotu (v Kcal i KJ). Sčítat můžete i jednotlivé suroviny navzájem. Prostor máte i pro vytvoření vlastního seznamu surovin včetně nutričních hodnot. Aplikace navíc umožňuje sledování historie vážení.

Chytré funkce

Samozřejmě nechybí základní funkce nulování a dovažování, a taky umožňuje měření v jiných jednotkách, jakým je například objem tekutin. Unikátní smart aplikace NUTRI VITAL je kompatibilní s Android 4.4. a novějšími verzemi, iPhone4S a iOS 8.0 a pro novější operační systémy. Energeticky úsporná Bluetooth bezdrátová technologie umožňuje přenos naměřených dat do dietetické aplikace NUTRI VITAL ve vašich chytrých zařízeních. Všechny informace tak budete mít uloženy pro aktuální i budoucí vyhodnocování. Váha navíc váží s přesností na 1 gram.

Snadné ovládání

Váha má dotykové ovládání s přehledným LCD displejem. Můžete si nastavit měření v různých jednotkách g / oz / lb:oz / ml / fl´oz. Je z nerezu a snadno ji uschováte díky tenkému slim designu. Váha funguje za provozu 2 ks baterií typu CR2032, které jsou součástí balení. 

ETA na tento produkt navíc poskytuje prodlouženou záruku 3 roky na celý produkt. Prodlouženou záruku si registrujte ZDE .

Technické parametry

  • TARA Ano
  • Maximální zatížení 5 kg
  • Přesnost vážení 1 g
  • Výpočet nutričních hodnot Ano
  • Typ baterie CR2032
  • Mísa na vážení Ne
  • Počet baterií 2

Technické parametry

Barvanerezová
Materiálnerez
Odchylka1 g
Dovažování(Tara)ano
Ovládánídotykové
LCD displejano
Nutričníano

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA 0790 90000

Vložit recenzi

ETA 0790 90000