Bayby BBW 2000 Multifunkční ohřívač kojeneckých lahví

0000089013

8590669171606

Bayby

Novinka

Multifunkční ohřívač BAYBY BBW 2000 pro ohřátí mléka, příkrmů i sterilizaci.Pro vyjmenované funkce má multifunkční ohřívač tři úrovně nastavení teploty – 40 °C, 70 °C a 100 °C. Celý popis

Není skladem

499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Multifunkční ohřívač BAYBY BBW 2000 pro ohřátí mléka, příkrmů i sterilizaci. Pro vyjmenované funkce má multifunkční ohřívač tři úrovně nastavení teploty – 40 °C, 70 °C a 100 °C.

  • 3 v 1
  • Ohřívač kojeneckých lahví
  • Ohřívač dětské stravy
  • Sterilizace doplňků pro krmení

Ohřívač kojeneckých lahví
Snadná obsluha při rychlém ohřevu mléka nebo vody.
Ohřívač dětské stravy
Ohřev pokrmu během několika minut.
Sterilizace doplňků pro krmení
Sterilizuje doplňky jako jsou savičky, dudlíky nebo jiné doplňky pro krmení kojenců.

Multifunkční ohřívač BAYBY BBW 2000 pro ohřátí mléka, příkrmů i sterilizaci

Ohřívač lahví s mlékem je už klasikou. Umí-li ale ohřát i stravu v podobě zeleninových či masových příkrmů, je to přidaná hodnota. A zvládne-li sterilizovat doplňky, jako dudlíky či savičky lahví, pak už se jedná o nadstandard, který nemá na českém trhu konkurenci. Tento trojí luxus umožňuje multifunkční ohřívač BAYBY BBW 2000.

Pro vyjmenované funkce má multifunkční ohřívač tři úrovně nastavení teploty – 40 °C, 70 °C a 100 °C, takže nemusíte teplotu odhadovat a víte, že zejména při ohřívání mléka dítě nespálíte.

Světelná kontrolka svítí, než vodní lázeň v ohřívači dosáhne požadované teploty, pak zhasne. Kojeneckou láhev jednoduše do ohřívače vložíte. Pro dětskou stravu ohřívač disponuje přesně padnoucí miskou, v níž jídlo ohřejete. A pro sterilizaci do vany přístroje nalejete 180 ml vody a přímo vložíte třeba dudlíky, přiklopíte perfektně padnoucím víčkem a alespoň 5 minut necháte sterilizovat. Celý přístroj je zdravotně nezávadný a žádná ze součástí neobsahuje BPA (Bisfenol A).

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Bayby BBW 2000 Multifunkční ohřívač kojeneckých lahví

Vložit recenzi

Bayby BBW 2000 Multifunkční ohřívač kojeneckých lahví