Sencor SWS 51 W

0000063172

8590669135943

SENCOR

Novinka

Meteostanice SWS 51 W v bílém provedení má velký podsvícený displej a zobrazuje čas, datum, dny v týdnu, fáze měsíce a předpověď počasí. Meteostanice se dá připojit až k 3 bezdrátovým sensorům. Celý popis

Není skladem

599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Sencor SWS 51 W

Společnost Sencor patří mezi známé výrobce dostupné spotřební elektroniky a kancelářského vybavení. Mezi její výrobky patří i kvalitní meteostanice nejrůznějších druhů.

Meteorologická stanice Sencor SWS 51 se může pochlubit velkým displejem, na kterém dokáže zobrazit ikony s předpovědí počasí, ikony indexu komfortu, datum, čas a naměřené hodnoty. Měřit dokáže vnitřní i vnější teploty a vnitřní i vnější vlhkost. Na vnitřní paměť se zaznamenávají maximální a minimální naměřené hodnoty teplot a vlhkosti.

SWS 51 W

Hodiny i kalendář jsou radiově řízené, takže nedochází k jejich zpožďování nebo nepřesnému zobrazování. Přístroj zobrazuje čas, datum, den v týdnu a dokonce i fáze měsíce, které ocení houbaři a rybáři. Přepínat je u času možné mezi 12 a 24 hodinovým formátem zobrazení. Mezi příjemné vlastnosti patří také funkce budíku s opakovaným buzením.

Rozměry stanice jsou 185 x 140 x 30 mm hmotnost 330 g. K napájení slouží 3xAA baterie pro stanici a 2xAAA pro senzor (baterie nejsou součástí dodávky). Součástí dodávky je jedno venkovní čidlo a ke stanici je možné připojit až 3 čidla. Možnost montáže na zeď.

Technické parametry

Předpověď počasí1 Dny
Podporovaný počet čidel3 KS
Vlhkoměrano
Rádiem řízenéano
Fáze měsíceano
Budíkano
Osvětlení displejeano
Materiálplast
Výška13 cm
Šířka18.5 cm
Hloubka3 cm
Barvabílá


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SWS 51 W

Vložit recenzi

Sencor SWS 51 W