Fieldmann FDRM 201601-E

0000096445

8590669293483

Fieldmann

Novinka

Kvalitní materiál je základem pro každou stavbu. Míchačka ověření značky FIELDMANN je spolehlivý míchač lepidel, barev či malty. Výkonný elektromotor o příkonu 1 600 W spolehlivě odvede svou práci při míchání tekutých a práškových stavebních materiálů. Celý popis

Není skladem

1 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Kvalitní materiál je základem pro každou stavbu. Míchačka ověření značky FIELDMANN je spolehlivý míchač lepidel, barev či malty. Výkonný elektromotor o příkonu 1 600 W spolehlivě odvede svou práci při míchání tekutých a práškových stavebních materiálů. Práci jistě též usnadní ergonomické madlo s měkčenou rukojetí. Míchačka je včetně míchací metly, takže nic nebrání po zakoupení ihned začít Vaší plánovanou stavbu.

Klíčové vlastnosti:
Výkonná míchačka tekutých a práškových stavebních materiálů
Nadprůměrný výkon 1600W
Ergonomické obouruční madlo
Míchačka FIELDMANN je dodávána včetně míchací metly
Univerzální spojovací závit M14

Obsah balení:
Elektrický mixér
1 ks metly o průměru 140 mm

Technické parametry:
Jmenovitá frekvence a výkon 230 V / 50 Hz
Jmenovitý výkon: 1600 W
Rychlost bez zatížení: I: 0-660 ot / min II: 0-900 ot / min
Hladina akustického tlaku: 92 dB (A)
Úroveň vibrací na rukou a pažích 3 157 m / s2
Hladina akustického výkonu 103 dB (A)
Izolační třída II
Hmotnost 3,4 kg
Velikost pádla: 140x590mm


Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Míchadlo Güde GRW 1800 (58048) modré