-30 %Ušetříte
1000 Kč

Mikrosystém Sencor SMC 4300BR (35049028) šedý

0000077937

8590669218899

SENCOR

Novinka

Mikrosystém Sencor SMC 4300BR (35049028) šedý • výkon 30 W • Bluetooth • USB port • dobíjení zařízení z USB • CD/MP3/CD-R/CD-RW • PLL FM turner s RDS • paměť 40 stanic • dálkový ovladač v balení Celý popis

Není skladem

2 299 Kč

3 299 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Mikrosystém Sencor SMC 4300BR vám zpříjemní odpočinek i práci doma. Je oblečený do luxusního hliníkového kabátku a nabízí bohaté možnosti, s nimiž uspokojí i technologické hračičky. Svědčí o tom například bezdrátové streamování hudby či dobíjení externích zařízení přes USB port – například telefonu. Poradí si přitom se všemi hudebními styly, o čemž se na vlastní uši přesvědčíte i díky integrovanému rádiu.

Vysoký výkon

Přesvědčivý zvuk s působivým výkonem přinášejí stereo reproduktory. Ty disponují silou 2× 15 W, takže kvalitně ozvučí i větší prostory. Detaily v oblíbených skladbách pak uslyšíte díky frekvenční odezvě 84 Hz až 16 kHz, zatímco hned 5 voleb ekvalizéru (plochý, vážná hudba, pop, rock a jazz) přizpůsobí nastavení systému stylu hudby, který právě posloucháte.

Důležité funkce

Mikrosystém je možné ovládat pomocí dodávaného dálkového ovladače, takže se pro zvýšení hlasitosti nebo přeskočení skladby nemusíte zvedat z křesla. Spolehnout se můžete nejen na LL FM tuner s podporou funkce RDS a schopností do paměti uložit až 40 stanic, ale i na možnost přehrávat hudbu z flashdisků díky USB portu . Stejně tak lze připojit audio zařízení přes linkový vstup ve formě 3,5mm Jacku.

Díky mechanice navíc můžete přehrávat i CD/MP3/CD-R a CD-RW. Návykové je pak streamování hudby z vašeho telefonu/tabletu či jiného chytrého zařízení do audio systému pomocí Bluetooth s dosahem až 20 metrů.

Technické parametry

Zvuk
Druh HiFi Mikrosystém
Celkový výkon RMS
30 W
Přehrávaná média a formáty
Přehr. média USB, CD mechanika
Přehrávané formáty MP3, CD-R, CD-RW
Tuner
Tuner
Digitální
Vlnový rozsah FM
RDS Tuner
Ano
Internetové rádio Ne
Vstupy
USB
Ano
Bluetooth
Ano
Wi-Fi
Ne
Další parametry
Značky Sencor
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 13.5 cm
Výška výrobku 18.0 cm
Hloubka výrobku 24.5 cm
Hmotnost výrobku 4.2 kg


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Mikrosystém Sencor SMC 4300BR (35049028) šedý

Vložit recenzi

Mikrosystém Sencor SMC 4300BR (35049028) šedý