Myčka nádobí Bosch SMS4EVI10E nerez

0000101117

4242005265138

BOSCH

Novinka

Myčka nádobí • s předním panelem • šířka 60 cm • příborová zásuvka • 13 sad nádobí • energetická třída C • hlučnost 46 dB • automatické otevírání dvířek • doživotní záruka AquaStop • 10 let Celý popis

Není skladem

16 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Pozoruhodně tichá volně stojící myčka Bosch Serie | 4 SMS4EVI10E s rozměry 84,5 × 60 × 60 cm zvládne s přehledem pojmout až 13 jídelních souprav. Úsporu přináší energetická třída C se spotřebou energie v programu "eco" 74 kWh na 100 cyklů. Úroveň hlučnosti dosahuje 46 dB a při tichém programu dokonce pouhých 44 dB. Podpora Wi-Fi připojení a inteligentní komunikace Home Connect dovolují propojení s mobilním telefonem. 

Špinavé nádobí pojme Vario Flex systém košů a příborová zásuvka VarioDrawer. Volit lze ze programů mytí. Nabídka zahrnuje standardní program Eco 50 °C, Intenzivní mytí na 70°, Auto 45-65 °Chodinový cyklus a vlastní kombinace programu a funkce – Oblíbený. Po umytí nádobí využijte funkci EfficientDry, která umožní otevřít automatické otevírání dveří. Myčka nabízí také speciální volitelné funkce – Vzdálené zapnutí, Extra SušeníPoloviční náplň a SpeedPerfect+. Myčka umí až na 30 min potlačit hluk na minimum s funkcí Silence on Demand.


 

product_4471993.jpg

 Klíčové vlastnosti:

  • EfficientDry - perfektní sušení díky automatickému otevírání dveří
  • Snadné ukládání nádobí umožňuje VarioFlex systém košů a příborová zásuvka VarioDrawer
  • potlačení hluku až na 30 min s funkcí Silence on Demand
  • Home Connect: inteligentní propojení s mobilním telefonem
  • Vlastní kombinace programu s funkcí Oblíbený program

 

Máte rádi nerušený odpočinek? S funkcí „Silence on Demand“ můžete okamžitě snížit hladinu hluku až na 30 minut na úplné minimum. Všechny nové myčky – od základních modelů až po prémiové spotřebiče – lze ovládat a kontrolovat na dálku. 

 

Zjednodušte si život s moderní technologií

Myčky Bosch s technologií Home Connect usnadní váš každodenní život. S funkcí snadného startu vám doporučí vždy ten nejlepší program podle daného typu, množství a míry znečištění nádobí. Díky kompatibilitě se zařízením Amazon Alexa navíc můžete myčku ovládat hlasem. Záleží jen na vás, zda potřebujete umýt nádobí co nejrychleji nebo zda preferujete nízkou spotřebu či extra tichý program. Aplikace za vás pohlídá, kolik vám zbývá v zásobníku tablet a v případě nutnosti servisního zásahu můžete využít vzdálené diagnostiky a nechat zkontrolovat myčku přes internet. Chytré propojení domácnosti a spotřebičů, to je Home Connect.  


 

Flexibilní úložný systém košů

Nový design košů se přizpůsobí vašemu nádobí. Nabízí mimořádnou stabilitu, flexibilitu, maximální prostor a inovativní možnosti využití prostoru. Koše mají sklopné trny a do etažérů dáte i objemné nádobí, jako jsou hrnce, pánvičky nebo velké mísy. Na horním koši můžete upravit výšku, aby se do myčky vlezlo ještě více nádobí. Ve spodním koši vzniká více místa, protože klasický příborový koš je nahrazen výsuvnou zásuvkou Vario určenou na příbory. Do zásuvky se vlezou také různé naběračky, drobné kuchyňské náčiní nebo šálky na espresso.


 

 Tišší provoz s vysokým výkonem mytí

Inovativní motor EcoSilence Drive je obzvlášť tichý, úsporný a výkonný. Navíc se může pochlubit mimořádně dlouhou životností. Myčky nádobí s pohonem EcoSilence Drive jsou vybavené bezkartáčovým motorem, který snižuje hluk vznikající třením a zajišťuje plynulejší a tišší provoz. Díky tomu dokáže motor využít svoji energii kompletně a bez zbytečných energetických ztrát.


 

Sušší nádobí díky automatickému otevírání dveří

Nádobí se má do skříněk ukládat suché. Abyste nemuseli nádobí dosušovat utěrkou, funkce EfficientDry po ukončení programu automaticky otevře dveře myčky. Toto praktické řešení šetří energii, zdokonaluje proces sušení, zabraňuje kondenzaci a šetrně ochlazuje nádobí, aby bylo ihned připravené k jeho uložení.


 

 Maximální výsledek s maximální silou mycího prostředku

Dávkovací asistent zaručuje vysoce účinné mytí nádobí. Mycí tableta se přesune ze zásobníku přímo do malé záchytné misky. Cílený proud vody tabletu stejnoměrně rozpustí po celém vnitřku myčky, tím dosáhnete vždy výborného výsledku mytí.


 

Nejprodávanější značka myček nádobí – to je Bosch

Značka Bosch neustále provádí technicky promyšlené inovace, které vám usnadní život. To je důvod, proč je Bosch nejprodávanější značka myček nádobí na světě*. 

* Zdroj: Euromonitor International Limited, objemy prodeje, 2020


 

Jeden dotek pro jednodušší život

Získejte maximum z vaší chytré myčky nádobí a zjednodušte si váš každodenní život jedním dotykem. Pomocí funkce Oblíbený program si můžete snadno uložit kombinaci vašeho nejpoužívanějšího programu a přídavné funkce. Naprogramované nastavení pak jednoduše spustíte pomocí aplikace Home Connect nebo na ovládacím panelu myčky. Ještě větší ulehčení mytí nádobí.


 

Škody způsobené vodou vás neohrozí

Značka Bosch dbá na 100% kvalitu každého výrobky. Všechny výrobky podléhají precizní kontrole dle přísně nastavených standardů kvality, výkonnosti a udržitelnosti. Myčky Bosch mají systém AquaStop, se kterým vás ochrání před škodami způsobenými vodou po celou dobu životnosti myčky. Nabízí také 10letou záruku proti prorezavění vnitřního pláště myčky.  

*Záruční podmínky najdete na stránkách dodavatele. 

Technické parametry

Počet sad nádobí
Typvolně stojící
Umístění pod pracovní deskuAno
 Kapacita myčky
13 souprav
Spotřeba
 Energetická třída 2021
C
 Vážená spotřeba energie za 100 cyklů
74 kWh
 Vážená spotřeba vody za cyklus
9.5 l
Odhadované náklady mytí za 1 rok1055 Kč
Odhadované náklady mytí za 5 let5276 Kč
Odhadované náklady mytí za 10 let10552 Kč
Mytí/sušení
 Index čisticí schopnosti
1.12
 Index sušicí schopnosti
1.06
Počet teplot4
Doba trvání eko-programu4:55 hod.
Programy/funkce
Počet programů6
Příborová zásuvkaAno
Funkce myčkyindikace leštidla, indikace soli, ochrana proti úniku vody
 Speciální programy
Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intenzivní 70 °C, Hodinový 65 °C, Tichý 50 °C, Oblíbený, Vzdálené zapnutí, EfficientDry, Poloviční náplň, SpeedPerfect+
 AquaStop
Ano
Automatické otevírání dveříAno
 Systém automatického dávkování
Ne
SMART Integrace do systému
 Amazon Alexa
Ne
 Google Home
Ne
 Vlastní systém
Ano
Další parametry
Záruka24 měsíců
 Rozšířená záruka
Bosch doživotní záruka AquaStop, Bosch 10 let záruka na prorezavění
Šířka myčky60 cm
Barva myčkynerez, Inoxlook
 Hlučnost při mytí
46 dB
Třída hlučnostiC
 Displej
Ano
Značka kvality dTestNe
Přívodní a odpadní hadice v baleníAno
ZnačkyBosch
Distribuce
 Distribuce
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Šířka výrobku60.0 cm
Výška výrobku84.5 cm
Hloubka výrobku60.0 cm
Hmotnost výrobku52.2 kg

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Myčka nádobí Bosch SMS4EVI10E nerez

Vložit recenzi

Myčka nádobí Bosch SMS4EVI10E nerez