Myčka nádobí Bosch Serie | 4 SPS4EMI28E nerez

0000098282

4242005200122

BOSCH

Novinka

Volně stojící myčka Bosch SPS4EMI28E a nádobí 45 cm bílá, nerez, AquaStop, Home Connect Celý popis

Není skladem

14 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Volně stojící úzká myčka nádobí Bosch SPS4EMI28E v nerezovém provedení na jeden mycí cyklus umyje až 10 jídelních souprav nádobí. Maximální dosahovaná hlučnost nepřesahuje 44 dB a při tichém programu dosahuje jen 41 dB. K dispozici je 6 programů a 4 speciální funkce. AquaSenzor spolu s LoadSenzorem detekují množství nádobí a stupeň znečištění a automaticky zvolí mycí program. Potěší dávkovacím asistentem, pohonem EcoSilence Drive. Nechybí také funkce AquaStop, která zabrání případnému vyplavení.

Bosch SPS4EMI28E

Hledáte-li myčku, která dokáže kvalitně umýt, určitě je pro vás ta pravá Bosch SPS4EMI28E. Na jeden mycí cyklus účinně umyje až 10 jídelních souprav. Pro tuto výhodnou kapacitu je myčka vhodná i do větších rodin. Bez problémů a maximálně efektivně umyje nádobí a to se 100% výsledky. 

Vnitřní vybavení myčky sestává:

  • Systém košů VarioFlex
  • Příborová zásuvka VarioDrawer
  • Kolečka s nízkým třením ve spodním koši a ve třetí úrovni ukládání
  • Zarážka proti vykolejení spodního koše
  • 3 výškově nastavitelné polohy horního koše pomocí systému Rackmatic
  • 2 řady sklopných trnů na talíře v horním koši
  • 2 řady sklopných trnů na talíře ve spodním koši
  • Výklopný etažér na šálky v horním koši
  • Výklopný etažér na šálky ve spodním koši
  • Speciální držák na skleničky ve spodním koši

Déle zářivé sklenice

Typ vody na mytí velmi ovlivňuje sklo a jemnou keramiku. Může totiž vzniknout koroze. Předností této myčky Bosh je, že disponuje technologií na ochranu skla. Tato technologie ochrany neustále reguluje stupeň tvrdosti vody a tak zabepečí, že nádobí bude vždy umyté s odpovídající péčí.

ActiveWater

Lepší účinnost s menší spotřebou vody a energie? To nabízí myčka nádobí od Bosch. Disponuje inovativní technologií ActiveWater, která maximalizuje účinnost, díky čemuž se šetří životní prostředí bez vlivu na výsledky mytí. Cílená distribuce vody, vylepšená filtrační technologie, rychlejší ohřev a zvýšený výkon čerpadla zajistí lepší cirkulaci vody a tím i prvotřídní výsledky.

Účinný a tichý motor EcoSilence Drive

Myčka nádobí zajistí nejen efektivní a bezpečné mytí, ale i nerušenou atmosféru bez nepříjemných zvuků. Je totiž vybavena kvalitním a unikátním motorem EcoSilence Drive, který je maximálně silný, odolný a účinný a přitom i velmi tichý. Tento jedinečný motor zajistí vždy dokonalé výsledky bez hluku (hlučnost 44 dB).

Dávkovací asistent

Dávkovací asistent je přihrádka na mycí prostředky, která je umístěna na okraji horního koše a tak je při vkládání nádobí uchráněna před kapajícími zbytky pokrmů. Zároveň je zárukou, že čisticí tableta spadne přímo do záchytné misky. Proud vody ji rozpustí a detergent je rovnoměrně roznášen do celého prostoru myčky.

Funkce Intensive Zone

Myčka je vybavena praktickou funkcí Intensive Zone. Funkce zajišťuje vyšší tlak při ostřikování a zvyšuje teplotu v dolním koši. Postará se tak o optimální umytí velmi znečištěného nádobí jako například hrnce, kde v horním koši spolehlivě umyje méně znečištěné nádobí. 

Automatické programy

Spotřeba vody, teplota vody a doba oplachování jsou nastavovány přesně podle úrovně znečištění. Tímto způsobem jsou zabezpečeny nejlepší výsledky mytí a zároveň úspora vody a energie.

Šetrné mytí

Senzor naplnění přesně rozezná kolik vody třeba použít pro dané množství nádobí. Využívá snímač rychlosti otáčení čerpadla a tak zjistí váhu vloženého nádobí. Při větším množství nádobí, kdy je třeba nechat nádobí odmočit, je potřeba přidat více vody. Senzor tak optimálně využívá vodu, dokonce i při mytí poloviční nebo částečně plné myčky. Přináší dokonalé výsledky a zároveň vám tak šetří čas, peníze i životní prostředí.

Funkce Efficient Dry

Systém sušení Efficient Dry po skončení programu automaticky otevře dveře myčky a poskytne tak dokonalé výsledky sušení. Zabrání kondenzaci a ochlazuje nádobí, díky čemuž je nádobí připraveno rovnou na uložení. Už žádné utírání nádobí a navíc tím šetříte energii!

AquaStop

Odteď se nemusíte obávat nežádoucích nehod ve vaší kuchyni. Myčka nádobí disponuje spolehlivým systémem AquaStop, který účinně zajišťuje a chrání domácnost před vytopením. Tak se již nemusíte obávat nechat myčku pracovat i během vaší nepřítomnosti. Tento spolehlivý systém se postará o bezpečné a efektivní mytí bez hrozby vzniku škod způsobených vodou. Celoživotní záruka Bosch.

Snadnější ovládání s aplikací Home Connect

Myčku můžete připojit k vašemu chytrému telefonu prostřednictvím bezdrátového připojení Wi-Fi a díky tomu budete dostávat upozornění o stavu myčky. Pomůže vám tak lépe hospodařit s časem. Potěší také možnost ovládání hlasem pomocí hlasového asistenta Amazon Alexa. Nejdřív si musíte stáhnout aplikaci Home Connect. Aktivujte si ji ve svém telefonu a využijte výhody, které s sebou přináší:

Výhody:

  • Easy Start: doporučí správný program
  • Oblíbený program: jednoduše si uložíte váš oblíbený program spolu s přídavnou funkcí a později ho spustíte stiskem jednoho tlačítka v aplikací Home Connect nebo na ovládacím panelu
  • Počítadlo tablet: sleduje vaši spotřebu a informuje vás o jejich potřebě
  • Notifikace: dozvíte se momentální stav programu a užitečné informace
  • Dálková diagnostika: vyhledá problém a poskytne vám přesné pokyny

Technické parametry

Konstrukce
Typvolně stojící
Umístění pod pracovní deskuAno
Počet sad nádobí
 Kapacita myčky
10 souprav
Spotřeba
 Energetická třída 2021
D
 Vážená spotřeba energie za 100 cyklů
67 kWh
 Vážená spotřeba vody za cyklus
9.5 l
Odhadované náklady mytí za 1 rok972 Kč
Odhadované náklady mytí za 5 let4862 Kč
Odhadované náklady mytí za 10 let9724 Kč
Mytí/sušení
 Index čisticí schopnosti
1.12
 Index sušicí schopnosti
1.06
Počet teplot4
Doba trvání eko-programu3:30 hod.
Programy/funkce
Počet programů6
Příborová zásuvkaAno
Funkce myčkyindikace leštidla, indikace soli, ochrana proti úniku vody, ukazatel zbytkového času
 Speciální programy
Auto 45-65°C, Ekonomický, Intenzivní, Noční program, Quick L
 AquaStop
Ano
Automatické otevírání dveříAno
 Systém automatického dávkování
Ne
SMART Integrace do systému
 Amazon Alexa
Ano
 Google Home
Ne
 Vlastní systém
Ano
Další parametry
Záruka24 měsíců
 Rozšířená záruka
Bosch 10 let záruka na prorezavění, Bosch doživotní záruka AquaStop
Šířka myčky45 cm
Výška myčky84.5 cm
Hloubka myčky60 cm
Barva myčkynerez, Inoxlook
 Hlučnost při mytí
44 dB
Třída hlučnostiB
 Displej
Ano
Značka kvality dTestNe
Přívodní a odpadní hadice v baleníAno
ZnačkyBosch
Distribuce
 Distribuce
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Šířka výrobku45.0 cm
Výška výrobku84.5 cm
Hloubka výrobku60.0 cm
Hmotnost výrobku31.4 kg

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Myčka nádobí Bosch Serie | 4 SPS4EMI28E nerez

Vložit recenzi

Myčka nádobí Bosch Serie | 4 SPS4EMI28E nerez