Extol Craft 7,2V Li-ion, 1500mAh 8895602

0000076236

8595126969086

Extol

Novinka

Aku nůžky Extol Craft 7,2V Li-ion, 1500mAh 8895602 se stříhacím nástavcem na trávu se používají pro snadnou a rychlou úpravu zeleně na Vaší zahradě. Např. ke stříhání trávy podél budov, chodníků, obrubníků, v mezerách mezi objekty, u kterých nelze trávu zcela vysekat sekačkou Celý popis

Není skladem

1 759 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Aku nůžky se stříhacím nástavcem na trávu se používají pro snadnou a rychlou úpravu zeleně na Vaší zahradě. Např. ke stříhání trávy podél budov, chodníků, obrubníků, v mezerách mezi objekty, u kterých nelze trávu zcela vysekat sekačkou, např. kolem kmenů stromů, noh laviček apod.. Nůžky můžete držet přímo v ruce nebo je používat s přiloženou teleskopickou násadou pro snadnou úpravu travin na rovných plochách. Výměnou stříhacího nástavce na trávu za nástavec pro stříhání živého plotu lze zastřihovat drobné větvičky živého plotu. Díky Li-ion akumulátoru je možné nůžky kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala kapacita akumulátoru. Li-ion akumulátor také ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý.

Klíčové vlastnosti

  • snadný systém výměny lišt
  • bezpečnostní pojistka zabraňuje samovolnému spuštění
  • silný 7,2V Li-ion akumulátor Vám dovolí dlouhou práci na zahradě
  • teleskopická násada pro snadné zastřihávání travin podél budov, obrubníků nebo v mezerách mezi stavebními prvky

Technické parametry

Hmotnost 0,7kg
Baterie 7,2V Li-ion
Kapacita baterie 1500mAh
Nabíjení baterie cca 4hod
Počet kmitů 1100/min
Délka lišty na živé ploty 145mm
Šířka lišty na trávu 93mm

Extol Industrial představuje nářadí určené pro každodenní nasazení v domácnostech i průmyslové sféře. Tyto stroje procházejí přísnými zátěžovými testy a jejich robustní konstrukce a prvotřídní komponenty z nich dělají odolné a spolehlivé partnery v náročných podmínkách. 


Extol Industrial používá prvotřídní materiál - a rozhodně na něm nešetří. Kalená ocel použitá oproti běžnému nářadí při výrobě klíčových dílů nejen zvyšuje jejich odolnost, ale zlepšuje jejich funkci a zamezuje zaseknutí materiálu. Stroje jsou konstruovány tak, aby s rezervou vydržely tvrdé zacházení a dlouhodobé každodenní nasazení.


Extol

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Extol Craft 7,2V Li-ion, 1500mAh 8895602

Vložit recenzi

Extol Craft 7,2V Li-ion, 1500mAh 8895602