Nůžky na větve 35mm kovadlinkové s převodem 710mm EXTOL Craft

0000060326

8595126968287

Extol

Novinka

Jednobřité kovadlinkové s teflonovou povrchovou úpravou proti ulpívání rostlinných zbytků, materiál ostří HCS (high carbon steel), převod nůžek pro maximální přenos vynaložené energie do střihu, délka 710 mm, průměr větví max. 35 mm. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

299 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Jednobřité kovadlinkové s teflonovou povrchovou úpravou proti ulpívání rostlinných zbytků, materiál ostří HCS (high carbon steel), převod nůžek pro maximální přenos vynaložené energie do střihu, délka 710 mm, průměr větví max. 35 mm.


Extol Industrial představuje nářadí určené pro každodenní nasazení v domácnostech i průmyslové sféře. Tyto stroje procházejí přísnými zátěžovými testy a jejich robustní konstrukce a prvotřídní komponenty z nich dělají odolné a spolehlivé partnery v náročných podmínkách. 


Extol Industrial používá prvotřídní materiál - a rozhodně na něm nešetří. Kalená ocel použitá oproti běžnému nářadí při výrobě klíčových dílů nejen zvyšuje jejich odolnost, ale zlepšuje jejich funkci a zamezuje zaseknutí materiálu. Stroje jsou konstruovány tak, aby s rezervou vydržely tvrdé zacházení a dlouhodobé každodenní nasazení.


Extol

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Nůžky na větve 35mm kovadlinkové s převodem 710mm EXTOL Craft

Vložit recenzi

Nůžky na větve 35mm kovadlinkové s převodem 710mm EXTOL Craft