Zahradní univerzální nůžky FISKARS 115360

0071850

6411501963635

FISKARS

Novinka

Nůžky zahradní univerzální UP82 Fiskars 1001558, může se s nimi stříhat ve výškách bez potřeby žebříku. Velká stříhací síla se vyvine pouhým posunem oranžové rukojeti nebo oranžové kuličky na konci. Celý popis

1 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Dostane se do těžko přístupných míst


Máte zahradu a potřebujete občas udělat prořez ovocných stromů? Není nic jednoduššího. Zahradní nůžky na větve Fiskars 115360 jsou vynikajícím doplňkem k pile a práci s nimi zvládnete rychle a s grácií. Dostanete se s nimi bez použití žebříku až do výšky 3,5 metru a pohodlně tak proniknete k větvím, které potřebujete zkrátit. A nejen to. Díky své délce jsou nůžky víceúčelovým nástrojem, s nímž bez problému provedete údržbu hustého křoví, aniž byste museli ohýbat záda nebo pracovat v kleče.

Fiskars

Mnoho variant použití


O univerzálnosti nůžek Fiskars 115360 svědčí i jejich variabilita a možnost vylepšovat své vlastnosti zapojením dalšího příslušenství. Nastavitelnou stínací hlavu lze natáčet o 230 stupňů, což spolu s perfektním střihacím mechanismem, zahrnující dvoudílnou násadu a tažnou objímku s neklouzavým povrchem, hovoří o vysoké efektivitě práce. Pokud se chcete dostat do vyšších poloh koruny stromu, nůžky nabízí možnost použít prodlužovací nástavec 9646. Podobně lze u stejného výrobce sáhnout i pro česáček na ovoce 110970.

Fiskars ilustrace

Přestřihnete i silnější větve


Pryč s přebytečnou námahou při stříhání větví. Pokud jste dosud používali klasické zahradní nůžky, jistě víte, jakou sílu jste často museli vyvinout, pokud jste chtěli přestřihnout silnější větev. I když jste se s těmito odolnými součástmi zahradní vegetace nakonec vypořádali, nebylo to bez újmy. Výsledkem bylo naprosté vyčerpání nebo charakteristické bolesti zápěstí.

Se zahradními nůžkami na větve Fiskars 115360 se s ničím takovým potýkat nebudete. Nůžky jsou vybaveny unikátním mechanismem PowerReel, který vám umožní stříhat větve o průměru až 32 mm silou až 12x menší než v případě tradičních zahradnických nůžek. Snadného stříhání docílíte již pouhým posunem rukojeti nebo zatáhnutím za oranžovou kuličku. Rukojeť s technologií SoftGrip tlumí nárazy a svou skvělou ergonomií je šetrná i k vašim zápěstím.

Popis:

  • univerzální zahradní nůžky jsou nový víceúčelový nástroj pro střihání větví s vynikajícím přístupem do koruny stromů. Nastavitelná střihací hlava a střihací mechanizmus s velkým převodem dovolují rychlé, pohodlné a bezpečné střihání větví. Nůžky lze také použít pro vystřihování křoví u země bez ohýbání zad. Vrchní pohyblivá čepel vyrobeno ze speciální oceli CrMoV a je potaženo kluznou vrstvou PTFE. Spodní čepel je z kalené nerezavějící švédské oceli a díky svému vybroušení do tvaru háku, pevně drží větev při střihání. Střihací hlavu lze natáčet v rozmezí 230°
  • dvoudílná násada, tažná objímka s neklouzavým povrchem
  • zarážka spolehlivě zastaví posuvnou tažnou objímku, když je náhle uvolněna a sklouzne zpět
  • dosah stříhání do výšky až 3,5 m
  • k nůžkám se může připojit prodlužovací nástavec 9646
  • Délka: 1500 mm
  • Hmotnost: 870 g
  • Max. stříhaný průměr: 32 mm
  • lze připevnit česáček na ovoce 110970


Prodloužená záruka 5 let na zahradní nářadí.

Technické parametry

Záruka60 měsíců
Další parametry
Typ nůžekuniverzální
Mechanismuspákový
Průměr střihu32 mm
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku0.9 kg
Rozměry balení
Šířka balení11.2 cm
Výška balení146.2 cm
Hloubka balení7.1 cm
Hmotnost balení0.9 kg

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Extol Premium 8873116