DOLMAR HT-53

0000083591

4002829758335

Dolmar

Novinka

Elektrické nůžky na živý plot DOLMAR HT-53, 400 W, 520 mm, Dolmar, HT-53

Celý popis

Není skladem

1 989 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Elektrické nůžky na živý plot Dolmar HT 49 jsou lehké a výkonné. Robustní provedení a kvalita nůžek na plot Dolmar zajišťuje dlouhou životnost. Nový systém držení umožňuje bezpečné stříhání ve větším dosahu než u běžných nůžek na živý plot. Elektrické nůžky na plot Dolmar mají dvouruční ovládání a průhledný přední kryt pro ochranu před zraněním. Tyto nůžky na živý plot jsou vybaveny omezovači tahu prodlužovacího kabelu. Kryt nožové lišty slouží zároveň jako držák pro uskladnění nůžek.

Klíčové vlastnosti

  • Speciální design stroje pro pohodlnou práci a jednoduchou obsluhu
  • 3 vypínače umístěné v horní, spodní a přední rukojeti, stroj je spuštěn při současném zmáčknutí minimálně 2 vypínačů
  • Nože se speciální povrchovou úpravou umožňují řezy ve všech směrech a zaručují dlouhou životnost
  • Protiběžné nože s ochranou proti zpětným rázům pro klidný chod stroje
  • Motorová rychlobrzda

Technické parametry

Příkon400 W
Počet kmitů 1600 min-1
Délka lišty520 mm
Tloušťka řezu20 mm
Hmotnost3,0 kg

Zahradní technika Dolmar



Rádi byste si pořídili kvalitní vybavení, díky kterému se budete moci starat o Vaši zahrádku nebo o okolí domu? Máme pro Vás skvělý tip! Zahradní technika Dolmar se vyznačuje vysokou kvalitou. Tato značka patří mezi velmi významné výrobce benzínového nářadí na celém světě. Zaměřují se na vývoj, výrobu a distribuci velmi kvalitních strojů se spalovacími motory. Zahradní technika Dolmar je využívaná především mezi profesionály v lesnictví nebo v zemědělství. Určitě ale neuděláte chybu, když si jej pořídíte a nepatříte mezi zmiňované profíky.


Spolehněte se na německou kvalitu

Jak jsme už zmínili, jedná se o kvalitní techniku, která má promyšlené koncepce. Už od začátku je značka Dolmar synonymem funkčnosti, vysoké kvality, designu, ergonomie, spolehlivosti a kvalitního servisu. Při vývoji výrobce dbá na to, aby se jednalo o kvalitní výrobky, které jsou vyráběné stroji, které obsluhují pouze kvalifikovaní zaměstnanci. Zahradní techniku Dolmar vyrábí odborný personál přímo v Německu.


Rozmanitá nabídka techniky pro zahradu

V dnešní moderní době je několik možností, jak si práci ulehčit. Tak proč toho nevyužít, ne? Do naší nabídky jsme zařadili pěknou řadu zahradní techniky Dolmar. Z naší nabídky si můžete vybrat například z pil, sekaček, křovinořezů, nůžek na plot, vertikutátorů, fukarů, půdních vrtáků nebo drtičů větví. Pokud tedy máte velkou zahradu a nebo potřebujete tuto techniku ke své práci, určitě se u nás inspirujte. 


Makita a Dolmar: 3 roky záruka na aku stroje


Pro své stroje poskytuje výrobce Makita rozšířenou záruku 3 roky. Na baterie pak lze rozšířit záruku na 2 roky. Zařízení je nutno registrovat na portálu výrobce, a to nejpozději 4 týdny od nákupu stroje!


Vztahuje se na stroje Makita, Dolmar, Maktec a Makita MT s výjimkou průmyslových aku momentových šroubováků řady DFL/DFT, průmyslových akumulátorů, nabíječek, aku svítilen, pneumatického a benzinového nářadí.


Prodloužená záruka je možná registrovat pouze pro konečné spotřebitele v ČR.


Dolmar


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Extol Premium 8895442