Lamart Sensor LT 8022 42 l

0000066778

8590669177691

Lamart

Novinka

Bezdotykový koš Lamart Sensor LT 8022 42 l se vyznačuje jednoduchou obsluhou, ergonomickým a designovým zpracováním. Koš je vyroben z kvalitních materiálů. Používání koše s využitím systému fotoelektrické techniky. Doprava zdarma Celý popis

Není skladem

1 690 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Bezdotykový koš se vyznačuje jednoduchou obsluhou, ergonomickým a designovým zpracováním. Koš je vyroben z kvalitních materiálů. Používání koše s využitím systému fotoelektrické techniky.

Senzorické otevírání koše s využitím čidla pohybu je zcela automatické a také velmi hygienické (bezdotykový provoz). Velmi stabilní výrobek s dlouhou životností a nízkou spotřebou.

Mechanismus je poháněn elektricky pomocí 4 baterií typu AA (nejsou součástí dodávky).

Technické parametry

materiál: nerez / plast
barva: nerez
objem: 42 l
rozměry: 34 x 25 x 64cm

BarvaStříbrná

Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon.

Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála.

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Lamart Sensor LT 8022 42 l

Vložit recenzi

Lamart Sensor LT 8022 42 l