CTB 6407X ODSAVAČ PAR VÝSUV. BEKO

0000031065

8690842912740

BEKO

Novinka

Je příprava pokrmů vaší velkou vášní? Přejete si mít kuchyň, která nebude prosycena výpary z jídla poté, co jídlo uvaříte? Pak vám tento odsavač par bude dokonalý pomocníkem. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 399 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Výsuvný odsavač par, který je opatřen třemi rychlostmi odsávání, nabízí odvod výparů prostřednictvím recirkulace, která filtruje pachy přes filtr přístroje a vhání vyčištěný vzduch zpět do místnosti, nebo pomocí extrakce, která zachycené výpary odvádí ventilačním kanálem mimo prostředí kuchyně. Zabudované osvětlení vám navíc usnadní přípravu jídel.

Hodí se do každé kuchyně

Tento výsuvný odsavač disponuje třemi rychlostmi odsávání a nabízí možnost odvodu par pomocí recirkulace či extrakce do komína. Proces extrakce spočívá v nasání a zachycení výparů do filtru přístroje a jejich následné odvedení do vnějšího prostředí ventilačním kanálem. Výrobce však myslel i na uživatele, kteří nemají možnost výpary odvádět ventilačním kanálem. Pomocí funkce recirkulace jsou páry a vzduch nasáty do filtru, který zachytí nežádoucí pachy a ze zařízení se pak vrací již čistý vzduch zpět do kuchyně.
Hodí se do každé kuchyně
Snadná údržba

Snadná údržba

Pro zajištění snadné údržby a hygienicky čistého prostředí vaší kuchyně je výsuvný odsavač par opatřen dvojicí praktických hliníkových filtrů. Ty jsou určeny k zachycování mastných par, které unikají z hrnců v průběhu přípravy pokrmů. Tyto filtry je možné snadno demontovat a vyčistit.

Užitečný pomocník

Značka Beko zaručuje uživatelům dokonalý komfort při užívání tohoto přístroje. V průběhu vaření je důležité dobře vidět do hrnců a pánví, a to nejen vpředu, ale i v zadní části varné desky. Z tohoto důvodu je tento produkt opatřen osvětlením, které zajišťují dvě 28wattové žárovky.
Užitečný pomocník

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

PEW 456 B komínový odsavač PHILCO